هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
همه دورو بریای شوهرم گند خیانتشون داره تکتک در میاد شوهرم قبل اینکه بره ماموریت فهمیدمواتساپو اینس ...
فقط چون این برنامه هارو ریخته ناراحتی؟عزیزم این چه فکراییه آخه.فکرکردی بخوادخیانت کنه بانداشتن این برنامه هانمیتونه؟کارت اشتباهه.مردوهرچی سفت تربگیری بدترمیشه.اگه رواین مسائل حساس باشی ذهنشو بهمون سمت میبری ناخودآگاه.حالا اصن فهمیدی کی نصب کرده چیکارمیکنی؟
فقط چون این برنامه هارو ریخته ناراحتی؟عزیزم این چه فکراییه آخه.فکرکردی بخوادخیانت کنه بانداشتن این ب ...
اکه نصب کرده باشه یعنی ی خط دیگه داره نمیدونم اصلا بخاطر اینه ک استرس دارم یا نه فقط میدونم حالم اصلا خوب نیس هیچوقت تا حالا اینطوری نشده بودم 😭😭😭قلبم خیلی ی جوریه
عشقمه و اقامه ولی خب رابطمون اصلا سر و ته نداره😥😥😥
هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
اکه نصب کرده باشه یعنی ی خط دیگه داره نمیدونم اصلا بخاطر اینه ک استرس دارم یا نه فقط میدونم حال ...
اگه خط مخفی داره حتما ازش توضیح بخواه.انسالله که اینجورنیست.بعضی وقتاماخانما قبل ازبارون خودمونو خیس میکنیم.هیچ نفعی هم برازندگیمون نداره.فقط خودمون روز بروز مریض ترمیشیم.خودتواذیت نکن برای چک کردن همیشگیش فکروخیالودورکن ازخودت