2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از استرس دارم میمیرم 😔

وای عزیزم.استرس چرا؟

من مواقع استرسوناراحتی نفس عمیق میکشم.ب کمردرازمیکشم ویواش یواش همه عضلاتو حتی عضلات صورتو شل میکنم.از پیشونی تا نوک انگشت پا

دردم از یار است و درمان نیز هم
نشستم بالا سر ایشون ک یهو دهنش چفت نشه  

عه وا😂😂😂

پسر منم اینجوری دوس داره بخوابه😍😍😍😍

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
چرا این مدلی خوابیده بچه.خطرناکه ها درستش کن

میدونم خطرناکه واس همین نمی خوابم  نشستم بالا سرش دست بزنم بیدار میشه این شکلی نباشه نمیخوابه

وای منم دلم میخواد برم اون خربزه تو یخچال رو بخورم ولی مگه این نی نی سایت میذاره    

رفتی سراغش ی قاچ هم واسه من بیارO:-)

حالت اسكرين سيور انسان اونجاست كه چايى ميخوره و به يك نقطه خیره میشه
اولیو برد دومیو باخت

ست سه کدوم جلوعه؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
انشالله که حال دلت زودزودخوب بشه عزیزم.بخاطر امضاته؟

ن عزیزدلم بخاطر شوهرم و دعواهای هرشبمون

❤من به این که خدا دعاهای شماهارو قبول میکنه شکی ندارم❤لطفا برای مادر شدن منم دعا کنید 😔  ب امید اون روزی که تیکربارداریمو بزنم☹☹☹