2777
2789

هفته ی دیگه نوبت دکتر دارم میخوام اقدام کنم واسه بارداری خیلی استرس دارم که طول بکشه دلم میخواد زود مامان شم عااااااشق پسرم 

واسم دعا کنین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برات صلوات فرستادم عزیزم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

اللهم صل علی محمد وال محمد.

انشاءالله تابستون سال بعد عکس پسر گلتون رو برای ما میذارین وکلی قربون صدقش میریم. 😊😍😍

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
اللهم صل علی محمد وال محمد. انشاءالله تابستون سال بعد عکس پسر گلتون رو برای ما میذارین وکلی قربون ص ...

ممنوووووونم از دعای قشنگت عزیزم انشاالله همه اونایی که دوس دارن به این حس شیرین و قشنگ برسن

آمين هرچي كه صلاح خداوند باشه برامون اتفاق بيوفته من ايمان دارم كه خداوند طبيب اعظمه و شفابخش و هرچي كه خواست و اراده خداوند هستش برامون پيش بياد حاملگي من ي معجزه است و من ايمان دارم معجزه كار خداوند است و به اميد خداوند شما هم نتيجه مثبت رو ببينين🙏🏻🙏🏻🙏🏻آمين🙏🏻🙏🏻🙏🏻

آمين هرچي كه صلاح خداوند باشه برامون اتفاق بيوفته من ايمان دارم كه خداوند طبيب اعظمه و شفابخش و هرچي ...

شما الان بارداری گلم؟ 

آمییییییییییییین توکلم به خداست