felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 عنوان خانمای باردار 245 بازدید | 58 پست سلام خانماکیا تو سه ماهگی هستنحالتون چطوره؟ چیزی هوس میکنید؟ حالت تهوع دارین؟ سر درد چطور 🤕من تو هفته ی یازدهم هستم. سر درد دارم ، یه مقدارم حالت تهوع ، ولی در کل اصلا تا الان بارداریم لذت بخش نبوده😥 1398/04/20 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 من الان فهميدم باردارم هول كردم فقططط تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 واسه تهوع دکترت چیزی نداده؟من از هفته ششم ویارو تهوع داشتم امپول نوروبیون میزدم تا یه هفته راحت بودم خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 من الان فهميدم باردارم هول كردم فقططط جدا مبارکه😍😍😍 خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
نیک_سیرت عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 11972 لذت بخش یعنی چطوری ؟؟ منم ۱۲ هفته هستم .. همین که حالت تهوع ندارم و به کارام میرسم خداروشاکرم وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ... قد ۱۶۲ ..
felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 من الان فهميدم باردارم هول كردم فقططط اميدوارم فقط ازش لذت ببریاوایلش زیاد بدو بدو نکن تا سه ماه اول بخیر بگذره
mohadese_h عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 2736 از هفته ی ۹ وای نگو😣هفته پنجم خوشحال بودم ک تهوع ندارم .گفتم تااخر نخواهم داش
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 جدا مبارکه😍😍😍 ممنون گلم فقط ارامبخشاي قوي استفاده كردم خبر نداشتم دعاكن چيزيش نشه تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
farebammmmmm عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 1568 هاها 👻قراره همبنطور باشه بدون لذت...دميترون بخور شايد بهتر شي
ommeali عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 377 منم هفته ۱۲ هستمحات تهوع دارم بیشتر صبح ها از هفته هشتمالبته بارداری دوم هست ولی حالت تهوع تو بارداری اولم اصلا نداشتم
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 اميدوارم فقط ازش لذت ببری اوایلش زیاد بدو بدو نکن تا سه ماه اول بخیر بگذره خيلي تا الان مشت الكي خورده سرشوخي و قرص اراميخش خوردم ميترسم خيلي برام دعا كنيد تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 ای جانم مبارکه ممنونم😻 تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید