2821
2789
عنوان

خانمای باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 58 پست
چن وقتت بود فهمیدی

هنوز خبر نذارم بي بي زدم پررنگ شده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

همه بمن میگن چه خبره با این سن نی نی دومیتو اوردی

ولی من دوست داشتم اختلافشون با دخترم کم شه

ولی خدایی بارداری اول خیلی راحت تره، من بچه ی اول همه ش چشماش به دستای منه، باید به اونم برسم، واقعا گناه دارن بچه اولیا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد 😍تهوع اوایل زیاد بود الان با امپول تقریبا به صفر رسیده

من ديروز به همراه سرم زدم تاثير زيادي نداشت

واسه منم دعا كن بهتر بشم

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
اخی من هم اخر ۶۹ هستم 

ان شاءالله به سلامتی دومی رو هم دنیا بیارین سایتون روسره خانواده مستدام😍منم حالا ک خدا داده دومیو دوست دارم سریع بیارم😍

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
ان شاءالله به سلامتی دومی رو هم دنیا بیارین سایتون روسره خانواده مستدام😍منم حالا ک خدا داده دومیو د ...

ممنونم گلم، هم چنین 

اره ولی خیلی هم عجله نکن چون سنی نداری

حداقل بینشون ۴ سال بذار اختلاف باشه

هم خودت اذیت نشی هم نی نی اولیت

ممنونم گلم، هم چنین  اره ولی خیلی هم عجله نکن چون سنی نداری حداقل بینشون ۴ سال بذار اختلاف با ...

اره٣یا۴سال خوبه اگ شوهره بزار هنوز اولی نیومده به فکر دومیه😂

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
خب چن وق گذشته بود از پری

7روز

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 
از هفته ی ۹

خوشبحالت من ازهفته چهارم ویارم شروع تاالان ک هفته 22 داره تموم میشه هنوزم دارمش قرص دیمن هیدرینات روزی دوتااستفاده میکنم وگرن میمیرم 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز