felone مدیر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 عنوان خانمای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 58 پست سلام خانماکیا تو سه ماهگی هستنحالتون چطوره؟ چیزی هوس میکنید؟ حالت تهوع دارین؟ سر درد چطور 🤕من تو هفته ی یازدهم هستم. سر درد دارم ، یه مقدارم حالت تهوع ، ولی در کل اصلا تا الان بارداریم لذت بخش نبوده😥 1398/04/20 | 19:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 چن وقتت بود فهمیدی هنوز خبر نذارم بي بي زدم پررنگ شده تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 همه بمن میگن چه خبره با این سن نی نی دومیتو اوردیولی من دوست داشتم اختلافشون با دخترم کم شهولی خدایی بارداری اول خیلی راحت تره، من بچه ی اول همه ش چشماش به دستای منه، باید به اونم برسم، واقعا گناه دارن بچه اولیا
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 متولد چندی؟ ممنون از راهنماییات من متولد٧١عزیزم شما چطور😊 خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
مامانـِآرسان عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 5428 ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد 😍تهوع اوایل زیاد بود الان با امپول تقریبا به صفر رسیده من ديروز به همراه سرم زدم تاثير زيادي نداشتواسه منم دعا كن بهتر بشم خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 اخی من هم اخر ۶۹ هستم ان شاءالله به سلامتی دومی رو هم دنیا بیارین سایتون روسره خانواده مستدام😍منم حالا ک خدا داده دومیو دوست دارم سریع بیارم😍 خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 ان شاءالله به سلامتی دومی رو هم دنیا بیارین سایتون روسره خانواده مستدام😍منم حالا ک خدا داده دومیو د ... ممنونم گلم، هم چنین اره ولی خیلی هم عجله نکن چون سنی نداریحداقل بینشون ۴ سال بذار اختلاف باشههم خودت اذیت نشی هم نی نی اولیت
felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 من ديروز به همراه سرم زدم تاثير زيادي نداشت واسه منم دعا كن بهتر بشم انشالله بهتر میشین به حق امام رضا
ویداا عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 3310 ممنونم گلم، هم چنین اره ولی خیلی هم عجله نکن چون سنی نداری حداقل بینشون ۴ سال بذار اختلاف با ... اره٣یا۴سال خوبه اگ شوهره بزار هنوز اولی نیومده به فکر دومیه😂 خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
felone مدیر استارتر عضویت: 1397/05/04 تعداد پست: 512 اره٣یا۴سال خوبه اگ شوهره بزار هنوز اولی نیومده به فکر دومیه😂 اخیانشالله به امید خدا
دلارام_جوووون عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 5506 خب چن وق گذشته بود از پری 7روز تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید
آنام_مامانی عضویت: 1398/04/07 تعداد پست: 447 از هفته ی ۹ خوشبحالت من ازهفته چهارم ویارم شروع تاالان ک هفته 22 داره تموم میشه هنوزم دارمش قرص دیمن هیدرینات روزی دوتااستفاده میکنم وگرن میمیرم 💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز "مادر" می نهد....💙