2777
2789
عنوان

کسی راجب اب دور جنین چیزی میدونه

103 بازدید | 11 پست

سلام دوستای عزیز

من الان هفته 34بارداریم تکونای بچه ام کم شده سفت میشه و درد خیلی زیادی داره بهم گفتن احتمال اینکه اب دور جنین کم شدهباشه زیاده حالا من شنبه نوبت دکتر دارم کسی دوران بارداریش این اتفاق براش افتاده میشه راهنماییم کنید و بگید علائمش چیه

اب زیادبخورفقط

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم دقیق ولی هنوز مطمئن نیستی شما . اما تا شنبه که بخوای بری دکتر هندونه و خربزه و خیار بخور . من خودم آب نمیتونم زیاد بخورم بیشتر میوه میخورم تا آب بدنم تکمیل بشه . آب هندونه بخور. ان شاالله مشکلی نیست

کم شدن اب دور جنین فقط از طریق سونو مشخص میشه 

اگه درد داری شکمت شل و سفت میشه و تکوناش کمه میتونه نشونه انقباضم باشه ک شروع زایمان زودرسه 

پس صبر نکن تا شنبه همین امروز برو دکتر یا برو بیمارستان تحت مراقبت باش 

البته تو هفته های اخر تقریبا طبیعیه منم اینجوری میشدم

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی

نمیدونم چند روزه اینجوری شدم پیش دکترمم رفتم گفته تا شنبه بمونم یه امپول برام نوشت گفت اگه خوب نشدم برم سونو بدم اما من خودم میترسم چون دردم هی میگیره ول میکنه

بروبیمارستان همونجازودسونوانجام میدن

البته اگه خیلی دردداری مایعت زیادبخورمن یکم کم شده بودفقط سونونشون دادعلامتی نداشت ولی دوروززیادمایعات خوردم دوسانت زیادشده بوددومیل کم بوداماسردوروزبه حدنرمال رسید

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343