2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت از روی نبض دست

19358 بازدید | 29 پست

من نبض دست راستم پرتر ومحکم تر از دست چپمه میگن اگه نبض دست راست قوی باشه دختره دست چپ قوی باشه پسره درسته؟؟؟

خانمهایی که جنسیت نی نیشون مشخص شده بیان بگن

برای من با نخ و سوزن از روری نبض دست گرفتن اولیم شد پسر دومی دختر کلا دو تا بچه☹️راست و دروغشو نمیدونم حالا😂

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
برای من با نخ و سوزن از روری نبض دست گرفتن اولیم شد پسر دومی دختر کلا دو تا بچه☹️راست و دروغشو نمیدو ...

با نخ سوزن من کردم ولی شک دارم درست دربیاد چون نخ فقط تکون میخوره حرکات دست تاثیر داره تو چرخشش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با نخ سوزن من کردم ولی شک دارم درست دربیاد چون نخ فقط تکون میخوره حرکات دست تاثیر داره تو چرخشش

اره بابا همش  واسه سرگرمیه 😂

من با نخ و سوزن گرفتم بچه اول و دوم دختر بچه سوم پسر ولي اشتباه دراومد فندق مامان پسره

عزیزززم 😍😍

من زمانی که باردار بودم تمام کارارو امتحان کردم که بفهمم چیه ارزو داشتم یروز خدا بهم پسر بده که ربطی به ناشکری و این حرفا نداره علائم ها یکی در میون پسر و دختر میشدن بنظرم ادم تا زمان تشخیص جنسیت باید تحمل کنه

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.