2777
2789
عنوان

خانما موفق

82 بازدید | 4 پست

من دوس دارم بدونم شما 

اولويت هاي زندگيتون چيه ؟

شوهرتونه ،بچتونه،رسيدگي به خونتون، يا خودتونمنظرم از خودتون اينه كه مثلا چكاب و سلامتيه 

يا تحصيلاتتونه؟

مثلا صبح از خواب بيدار ميشين اولين چيزي كه در نظر ميگيرين چيه ؟

ديدم بعضيا اول از همه دوش ميگيرن و ارايش ميكنن 

ولي به شوهرشون يه صبحونه نميدن 

يا خونشون مرتبه اما هيچ وقت با بچشون بازي نميكنن

احساس ميكنم بخاطر اين كه درست بعضي چيزا الويت بندي نشده 

همه مثل هم نيستن اما خودم دوس دارم كمك كنين 

باتشكر 

خب من بیدار میشم دوش میگیرم سرحال باشم

ولی به همسرم صبحانه نمیدم

ایشون بچه نیست که اگر بخواد صبحانه بخوره میتونه خودش آماده کنه

ولی با پسرم وقتی کوچیک بود زیاد بازی میکردم و الان که نوجوان هست نوع دیگه ای با هم وقت می گذرانیم

در کل الویت خودمم 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحا با هم بیدار میشیم که بیاییم سرکار من واسه خودم صبحونه و میوه میذارم اما به شوهرم میگم صبحونه واسه خودت بگیر چون دو سه بار گذاشتم نخورد دیگه نذاشتم 

اخه اهل ناز کشیدن نیستم 

بعد از کارمم باهم بر میگردیم خونه ناهار میخوریم یکیمون ظرفا رو میشوره یکم میخوابیم بعد یا میریم بیرون یا توخونه باهم فیلم میبینیم یا به کارای خونه میرسیم 

حالا نمیتونم بگم اولویت اولم کیه یا چیه این 5 سال به همین روش زندگی میکنیم و هر سه یا 4 ماهی یه بار یه مسافرت هم میریم (منو شوهرم همکاریم اما تو دو شهر متفاوت)

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏