2777
2789

سلام دوستان . من ۱شهریور ۹۸میخوام زایمان کنم توی بیمارستان اقبال الان ۳۳هفتمه و جنینم وضعیتش از اول تا الان بریچه به خاطر همین هنوز مشخص نشده سزارین یا طبیعی بودنش. اما من رفتم پرسیدم بیمارستان قیمتارو گرفتم. و به غیر از زایمان هزینه فیلمبرداری ۲۰۰گفتن ساک مادر رو ۱۰۰تومن. گفتن این مبالغ زایمان به علاوه یک شب بستریه اگر مجبور بشین بیشتر بستری بشین اتاق خصوصی یه ملیون عمومی ۵۰۰ و دو تخته ۸۵۰تومن میشه. که معمولا هیچ کس به این مورد بر نمیخوره. میخواستم بپرسم کسایی که تازه زایمان کردن اونجا به غیر از این هزینه ها چه هزینه دیگه ای بهتون خورد؟ لیست قیمتارو الان عکسشو میذارم

زایمان طبیعی فیولوژیک ازاد ۳۶۵۰۰۰۰تومن _تامین اجتماعی۲۶۵۰۰۰۰تومن_نیرو مسلح۷۰۰۰۰۰تومن

زایمان طبیعی بدون دردازاد۳۹۵۰۰۰۰تومن_تامین اجتماعی۲۹۵۰۰۰۰تومن_نیرو مسلح ۸۰۰۰۰۰تومن

سزارین ازاد۵۵۰۰۰۰۰تومن_تامین اجتماعی ۴۵۰۰۰۰۰تومن_نیرو مسلح۱۲۰۰۰0۰تومن

این هزینه ها با یک شب بستری هست.

فیلمبرداری هم ۲۰۰تومن ساک مریض فقط برای مادر میدن توش پوشک و نوار بهداشتی هم نیست ۱۰۰تومن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان طبیعی فیولوژیک ازاد ۳۶۵۰۰۰۰تومن _تامین اجتماعی۲۶۵۰۰۰۰تومن_نیرو مسلح۷۰۰۰۰۰تومن زایمان طبیعی ب ...

منم ۵ مرداد زایمان دارم اقبال میخوام ساک نگیرم چون واقعا بدرد نخوره اصلا ساک نمیدن تویه مشما پلاستیکی یه پتو مسافرتی و دمپایی و دماسنج ولیوان میدن

نه عزیزم منم نپرسیدم ولی اگر بشه نمیخوام بگیرم چون بدرد نخوره

شما زودتر از من زایمان میکنی تورو خدا ایشالله به سلامتی مرخص شدی بیا تجربتو یگو ببینم بیمارستان خوبیه یا نه