2777
2789
عنوان

قرار گذاشتن با یک پسر....

| مشاهده متن کامل بحث + 4122 بازدید | 112 پست

🔴 #مهم   ⚠️  #تلنگـــر

⛔️ هرگز و هرگز و هرگز

به اسم خواهر و برادری در فضای مجازی خودمونو گول نزنیم و توجیه نکنیم‼️

واقعیت اینه که هرگز شما با نامحرم خواهر یا برادر نیستین و نخواهید شد!!

لطفا این خط قرمز رو در دنیای مجازی برای خودتون قرار بدین‼️

نود درصد دخترای مذهبی ابتدای ارتباط اشتباهشون با خطاب قرار دادن برادر یا داداشی به ناکجا آباد رسیدن!!😔

╔ ❄‌❀❅ ════╗

بنظرتون اینکار غلطی نیس؟؟ بعدها پشیمون نمیشیم؟؟ حتما باید صبر کنیم تا با یکی ازدواج کنیم و قبلش حتی ...

احتمال زیاد داره پشیمون شی.مثلا شکست عشقی بخوری.

چون یکم بگذره کنترلش واقعا سخت میشه.

هیچ تضمینی هم نیست رابطه سالم پیش بره.

ممکنه این رابطه رو سالم بگذرونی.ولی اگه تموم شه رابطه های بعدی هم دیگه خدامیدونه چی میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما یه مشکلی هست که.خانواده پذیرای نیست وگرنه پدر و.مادر که.بد بهشون.نمیخوان

مشکل با اون شخص نیس

کلا مشکل با این موضوعه

درسته صلاح آدمو میخوان ولی خب اگر طبق نظرشون پیش نرفت حتما آسیب میبینه آدم؟

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
نخیر همه اینکارو میکنن گناه یعنی چی؟!!!! دوست داری یکی بیفته تو دامنت بنام شوهر تا اخر عمر ریخت همون ...

ماشاالله نظریه

اولا همه این کارو نمیکنن

دوما کم نبوده تاپیک تو این سایت که این به قول شما دور زدن ها که بعدا که ازدواج کردن براشون دردسر شده

نخیر همه اینکارو میکنن گناه یعنی چی؟!!!! دوست داری یکی بیفته تو دامنت بنام شوهر تا اخر عمر ریخت همون ...

اینجوری قضاوت نمیشم؟؟ بخدا قصد گناه یا کار ناپسندی ندارم...

نیازی نیست اطرافمان پر از آدم باشد..همون چند نفری که اطرافمون هستند آدم باشند کافیه...!  
بستگی به خودت داره خیلیا اهل این کارا نیستن سنتی ازدواج می کنن یه سریام آشنا میشن قبل ازدواج بعد رسم ...

خب من نمیخوام سنتی ازدواج کنم از ی طرف ازین روش هم هراس دارم

🔴 #مهم   ⚠️  #تلنگـــر ⛔️ هرگز و هرگز و هرگز به اسم خواهر و برادری در فضای مجازی خود ...

خودمم ازین مورد متنفرم...

🌸🍃🌸🍃🌸

🌸🍃  

🍃

#تلنگر

📵خلوت!

📝همان دامی كه حضرت يوسف عليه‌السّلام در آن گرفتار شد و تنها كاری كه می‌توانست انجام دهد، گريختن بود...  

و خدا درهای رحمتش را به روی او يكی پس از ديگری باز كرد و رهايی اش بخشيد.

چه خلوتی دنج‌تر از فضای مجازی؟  

خلوتی كه در آن حتّی شرم نگاه‌هايمان نيز مزاحم اختلاطمان نخواهد شد و استيكرها و شكلک ‌ها جايگزين خنده‌های زير لب و عشوه‌های پنهانيمان خواهد شد...

همان چيزی كه در واقعيّت هرگز تصوّرش را نيز نمی كنيم و خودمان را از آن مبرّا می‌بينيم.

🚨اين خلوت نيز همان خلوتی است كه رسول اكرم صلی‌الله‌عليه‌وآله‌وسلم فرمودند اگر زن و مردی در آن تنها شوند، نفر سومشان ابليس  خواهند بود.

حواسمان باشد! 👇  

🅾شيطان هم دم و دستگاهش را الكترونيكی كرده است!

✅ خدای دنیای مجازی، همان خدای دنیای حقیقی است.

احتمال زیاد داره پشیمون شی.مثلا شکست عشقی بخوری. چون یکم بگذره کنترلش واقعا سخت میشه. هیچ تضمینی ه ...

بله درسته ولی تو هر قضیه ای این چیزا هست

حتی تو خود ازدواج هم آدم نمیتونه قاطع حرف بزنه و پاش وایسته وگرن چیزی ب اسم طلاق معنی نداشت..ازدواج ک ی امر مهمتره بهش میگن هندونه سربسته چ برسه این چیزا...

خب من نمیخوام سنتی ازدواج کنم از ی طرف ازین روش هم هراس دارم

نترس اولش همه استرس دارن منم خیلی می ترسیدم فقط نزار کسی دلتو بشکنه چون اولین بارته

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

ماشاالله نظریه اولا همه این کارو نمیکنن دوما کم نبوده تاپیک تو این سایت که این به قول شما دور زدن ...

بنظر من فقط ادمای اوسکل توسری خورده میشینن واسشون شوهر بیاد.ادمای نرمال با جنس مخالف رابطه برقرار میکنن.نظر من اینه نظر شمام واسه خودتون

اینجوری قضاوت نمیشم؟؟ بخدا قصد گناه یا کار ناپسندی ندارم...

کم کم میفتی تو گناه .نظر من اینه

بصورت تجربی هم ثابت شده.

مسلما تو چندمین قرار ازت میخواد دستشو بگیری.بعد بوس بعد ...

خیلیا این چیزا براشون مهم نیست...پس آزادن

ولی اگه تو برات مهمه و میتونی کلا واردش نشو.

جدا ازینا احساسات آدم واقعا ضربه میخوره

خدا میدونه اون پسر همون حسیو داشته باشه که تو داری

خدامیدونه قصدش چیه

خدا میدونه بتوضربه بزنه وبره

پس اگه آدم احساسی هستی بازم اینکارو نکن

ماشاالله نظریه اولا همه این کارو نمیکنن دوما کم نبوده تاپیک تو این سایت که این به قول شما دور زدن ...

بله ولی تاپیکای مشکل دار بعد ازدواج خیلی خیلیییی بیشتر بوده..پس کلا ازدواج هم نکنیم دیگه