2777
2789
عنوان

حساسیت های زنونه

171 بازدید | 11 پست

شما هم اگه ببینید شوهر،نامزد یا دوس پسرتون توو اینستاگرام از این دخترهای مدل فالوو کرده عصبی میشید آیااا ؟ 

من خیلی این چیزا ناراحتم میکنه ، ولی طرف مقابل میگه که من زیادی حساسم و گیر میدم... 

یعنی واقعا این عادیِ که مرداا پاشن برن اینجور دخترا رو فالوو کنن ؟!🙄

من دلم میخواد خفه کنم اون لحظه یارو رو 😅😅

اگر شوهر نباشه نه

ولی شوهرم باشه 

حس می‌کنم خاله زنک که اینا رود نبال میکنه

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم گوشی ساده داره 

ولی اگ داشت و میرفت پوستشو میکندم🤣

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌

نه خودم نه شوهرم اینستانداریم ولی اگه من حق فلان کاررونداشته باشم شوهرم‌هم نداره همه چیزبرادوتامون یکسان هستش

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

خو چه معنی داره؟ دنبال چیه؟

من باشم باهاش حرف میزنم و میگم یا خودش پاشه برا همیشه از خوته بره بیرون، یا من پا میشم میرم و ناپدید میشم 

به خدا شوخی نمیی کنم همچبن مواقعی انجام میدمش

نه خودم نه شوهرم اینستانداریم ولی اگه من حق فلان کاررونداشته باشم شوهرم‌هم نداره همه چیزبرادوتامون ی ...

وااای خوش بحالتون اصلا اینستا خیلی بدهه 🤦🏻‍♀️

از پشت گوشی ک نمیخورشون   هرچی بیشتر محدود کنی گیر بدی چشم گرسنه تر میشه   جای گیر ...

آخه چه معنی داره یه مردی که توی یه رابطه ست عکس مدلااا رو نگاه کنه ،من درک نمیکنم واقعا، غلط میکنن نگاه میکنن آخه 😬😅