2777
2789

هشت ماه هست که عروسی کردیم ......مشکلات زیادی داشتیمو داریم ولی داریم زندگی میکنیم..... حدود دوماه پیش پدرشوهرم امد خونمون دعوا بعدش قطع رابطه کردم شوهرم با خانوادش در ارتباط بود ....... بعد چند وقت بابا بزرگ شوهرم مارو دعوتی داشت دعوت کرد ....مامانیم تمام گریه های منو میذاره تو غیبت کردن پشت سر خانواده شوهرم و پیش اون خانمی که کنارش بود و غیبت میکنه خانمه میره با مادرشوهرم میگه...... تا امروز که نخود ابگوشتی داده بود مادرشوهرم  صدا زد برم بگیرمو پاک کنم تو بین تمام حرفاش منو شستو رو رخت پهن کرد (ار غیبت کردن مامانبزرگم تا نرفتن من خونشون و اینکه چرا پوریا زیاد نمیاد خونمون )خوب مگه من چیزی در موردت گفتم بعدشم مامانبزرگم پیره و منو با خون دل بزرگ کرد (چون مامان بابام جدا شده بودن از بچگی پیشش بودم)  و اینکه منم خدایی هروقت دارم میرم خونه خانوادم به شوهرمم کلید میکنم که برو خونه خانوادت ولی نمیره زیاد و من ادم بده میشم اخرش .....در اخرم میگه همیشه خونه خانوادتی در صورتی که من سه روز در میون یک ساعت میرمو میام و فقطم اونجا میرم و از در خونه بیرون نمیرم چون پسرش بددل تشریف دارن .........بهم میگه ما به پوریا گفتیم همراه ما بیاد مشهد تو همراه خانوادت میری پسرم حق نداره بیاد همراه ما مشهد؟؟! منم گفتم که خوب بیاد من که حرفی ندارم .......در صورتی که شوهرم به من اول گفت بریم مشهد همراه مامانم اینا گفتم باشه ولی اگه به من دارن حرفی میزنن لطفا پشتم باش اون شب گفت باشه رفت اداره زنگ زد دعوا تو اینجوری تو اونجوری .....منم بعد تماسش خیلی گریه کردم بعد تو دلم گفتم شاید داغ بوده اینجوری گفته نمیریم (اخه شوهرمم خیلی دلش میخواست بریم )....تمام کارامو کردم که مثلا اگ یه درصد گفت بریم کاری نداشته باشم...... ولی نگو که وقتی زنگ زد واسه خانوادش که ماهم میایم بهش گفتن زنت مسافرت مارو خراب میکنه خودت میای بیا ....... اینم ناراحت شده رو من خالی کرده ....... کارمم که تموم شد خداحافظی کردمو امدم .......بعدم به شوهرم خیلی اصرار کردم که تو برو اینا ،،،،،ولی حرفاش خیلی دلمو شکسته بودن ،،،،،،بعدم رفتم تو اتاق گریه کردم ،،،،،،،من نمیگم کاری نکردم اما هروقت میخوام دلمو صاف کنم بازم بهم حرف میزنن ):: تازه جاریمم جواب سلاممو نداد منم تا سه بار سلام کردم تا علیک گرفت اینم اضافه کنم که جاریم ایناهم همراهشون میخواستن  برن مشهد یعنی باهم میخواستن برن ،،،،،،،،تازه امشبم بعد یه هفته مامانبزرگم داره از مشهد برمیگرده الانم شوهرم کلید کرده که بریم گرگان خونه خالم /:::: بازم چیزی نگفتم با اینکه وقتی مامانبزرگم فهمید فردا نمیرم پیشش خیلی ناراحت شد 

دلم خیلی گرفته فکر میکنم من مقصر همه اینام ،،،احساس بدی نسبت به خودم دارم --- چون یکمم زود عصبانی میشم و تصمیم میگیرم،؛(  مامانم میگه سیدا خون گرمن یا شاید من مریضی چیزیم؟

چرا اینجوری نوشتی ادم نمیفهمه چی نوشتی

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه والا نمیدونم چجوری بنویسم سوالی هست بپرسین بگم من

نامفهومه گلم 

چرا وقتی یکی تاپیک عکس میزنه میگه پست بعدی میزارم ولی پست بعد بازم پست میزاره صبر کنید داره میاد🤔یعنی چجوریه هم عکس داره میاد هم استارتر میتونه پست بزاره😯چرا تو تاپیکها میگید بچه ها پست نزارید پربازدید نشه😑پربازدید به معنی جلو رفتن صفحات نیست بخدا به تعداد بازدید😣اینجا کسی جرات نداره بگه دوست داره بچه اش پسر باشه باید حتما عشق دختر باشی وگرنه میجوَنِت😒چرا کاربرا یه عکس خیلی معمولی از خودشون میزارن همه میگن ماشالله برا خودت اسپند دود کن کلی قربون صدقه ش میرن درحالی که دیده شده عکس از آیشواریا گذاشتن میگن ایشش این چیه من ازاین خوشکلترم😯هیچوقت اینایی و که اسکرین شات از پیامهای شوهرشون میزارن که کلی قربون صدقه هم رفتن و درک نمیکنم یعنی واقعا چیزی به اسم حریم شخصی و خصوصی براشون تعریف نشده🤔وای اونایی که تاپیک میزنن فلان کاربر اقا بهم درخواست دوستی داده😷خب قبول نکن و تمام تاپیک زدنت چیه 😣😏اینجا هیچی تو سلیقه کاربرها نیست  

پدر شوهرت سر چی دعوا راه انداخت؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مثلا این یعنی چی 😄

. بعد چند وقت بابا بزرگ شوهرم مارو دعوتی داشت دعوت کرد ....مامانیم تمام گریه های منو میذاره تو غیبت کردن پشت سر خانواده شوهرم و پیش اون خانمی که کنارش بود و غیبت میکنه خانمه میره با مادرشوهرم میگه...... تا امروز که نخود ابگوشتی داده بود

مثلا این یعنی چی 😄 . بعد چند وقت بابا بزرگ شوهرم مارو دعوتی داشت دعوت کرد ....مامانیم تما ...

مامانی مادربزرگشه، پیش یه خانمه غیبته خانواده شوهر استارترو میکنه. خانمه هم میره میذاره کف دست مادرشوهره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

مثلا این یعنی چی 😄 . بعد چند وقت بابا بزرگ شوهرم مارو دعوتی داشت دعوت کرد ....مامانیم تما ...

یعنی قطع رابطه بودم بابابزرگش دعوتمون کرد منو خانوادمو مامانیمم دلش پر بود پیش خانم کناریش غیبت خانواده شوهرمو کرد