2777
2789
عنوان

کلسترول بد

47 بازدید | 12 پست

خانوما کسی درمان کلسترول بد یا کنترلش رو میدونه؟ماتو خانوادمون سابقه داشته و منم باینکه ۲۰ سالمه ولی خیلی بالا بود 

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو پیش متخصص تغدیه رژیم بگیر. چون ژنشو داری حتما باید رعایت کنی.

نه خانوم منظورم این بود که مثلا راهکارهای حالا گیاهی مثل شوید و اینا اگه بلدید بگید.

من خودم زیاد اصلا غذا نمیخورم .تازه روغن و اینارم کلا زیاد نمیخورم و سعی میکنم رعایت کنم ولی استرسی هستم و فشار روحی به خاطر درس رومه

نه خانوم منظورم این بود که مثلا راهکارهای حالا گیاهی مثل شوید و اینا اگه بلدید بگید. من خودم زیاد ا ...

اپال دی ال توی غذاهای حیوانیه اکثرا. درمان گیاهی بلد نیستم. نظرم روی ورزش و رژیمه. 

فعالیت بدنی و ورزش

شما درست میگید ولی خب متاسفانه فقط تابستونا فعالیت بدنی دارم و بقیش مشغول خواندن درس هستم و معمولا یه جا نشستم.

اپال دی ال توی غذاهای حیوانیه اکثرا. درمان گیاهی بلد نیستم. نظرم روی ورزش و رژیمه. 

ولی من زیاد گوشت و غذای حیوانی نمیخورم ولی خیلی ممنون. سلامت باشین

شما درست میگید ولی خب متاسفانه فقط تابستونا فعالیت بدنی دارم و بقیش مشغول خواندن درس هستم و معمولا ی ...

تنظیم کن غروبا 45 دقیقه تا پارک نزدیک خونه بری برگردی.

یا میتونی مثلا دانشگاه میزی کمی زودتر از تاکسی پیاده بشی و یه بخشی از مسیر رو پیاده بری.

من کلا برای مسیرهایی کوتاه تاکسی نمیگیرم مثلا دو سه تا چهار راه باشه در حد نیم ساعت یا 40 دقیقه رو پیاده میرم اینم بگم حوصله باشگاه رفتن ندارم کلا بیشتر از دو ماه پشت هم نمیتونستم برم باشگاه. همینجوری طی روز سعی میکنم فعال بمونم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تنظیم کن غروبا 45 دقیقه تا پارک نزدیک خونه بری برگردی. یا میتونی مثلا دانشگاه میزی کمی زودتر از تاک ...

بله .قبلا منم این کارو میکردم ولی الان سه سالیه... باید دوباره برگردم به اون روزا