2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چ برخوردی میکنین...

600 بازدید | 44 پست

بچه ها من ی خواهر دارم ۱۵ سال از خودم بززگتره و مجرد.منم عقد کرده..خیلی موقعیت طلب و سریع خنده خنده همه چی رو واسه خودش میکنه..از پدرم یا برادرام..دوتا برادر دارم...

با اینکه هم موقعیت اجتماعی مالی شغلی خوبی داره..ولی خونوادم ماشینشو فروختن ۳۰ ملیون..بعد یهوووو گرون شد وحشتناک...پارسال بود.. همونو خریدن واسش ۱۰۰ تومن...داداشم براش لب تاب خرید همینحوری‌..۶ تومن ۵ سال پیش...اون یکی داداشم پارسال براش گوشی خرید ۸ تومن..

بعد یکی از داداشام ماهانه براش پول میریزه..

اینا در حالی هست که خواهرم خودش درامد داره...

و من خودم هم شاغلم..خودم پول داشتم گوشی خریدم..خودم لب تاب خریدم..خودم تب لت خریدم..

نمیگم توی مناسبتای مشترک برای هر دوتامون میخرن هدیه میدن...

مثلا روز دختر به یک اندازه برامون هدیه گرفتن..یا واسه تولدامون..یا عیدی..و یا بخوایم مسافرتی بریم پول تو کارتمون بریزن..

حالا امشب...

😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم 

منم داداش بزرگم اینطوری بود با خنده نه ها با سیاست همه چی رو جمع کرد واسه خودش

محبت 

درس 

توجه 

پول 

اخرشم زن گرفته نگرفته رفت که رفت 

انگار نه لانگار پدر یا مادر داره که اینقد واسش زحمت کشیدن

مرنجان دلم را که این مرغ وحشی ،ز بامی که برخاست مشکل نشیند

حالا امشب...

مامانم چند ماه پیش ی سرویس طلا گرفته بود..که زیاد خوشش نمیومد..بعد هی میگفت دوس ندارم دوس ندارم..قرار شد فردا برن یکی دیگه بخرن..و هی بابام و برادرم گفتن خوب یکی اینو برداره حیفه..ضرره..بعد خواهرم گفت بدین به من..

بابام و داداشم هم گفتن واسه تو...

خواهرم گفت ماهی ی تومن میدم خنده خنده..ماهی صد تومن میدم..و طلارو برداشت..

کم پولی نبود که...۴۰ ۵۰ تومن بود...

😊😊

بعد منم طبق معمول خنده و خوشحال گفتم مبارکت باشه و خوشبحالت..

ولی ته دلم خیلی ناراحت شدم..خیلی..

از ی طرف گفتم اینا به خاطر اینکه من خیلی کوچیکتر از اونم و اون ازدواج نکرده همش میگن ما هواشو داریم..ولی خوب واقعا درست نیس که..

حالم گرفته شد..ولی ته تهش همه میگن من خیلی پولکی ام و از مامان بابام پول میگیرم..

😊😊

اون وقت من خوب درسته عقد هستم..ولی تا دهن باز میکنم خواهرم میگه واسه توام ۲۰۰ ملیون جهیزیه گرفتن..

ی بار به شوخی گفتم والا انقدر به این توجه دارین من دارم پشیمون میشم از ازدواج و ....

😊😊
خب اشکالش چیه بش بدن خواهرته شاید چون تاحالا مجرد مونده بهش بیشتر توجه میکنن

اره دلیلشون اینه میدونم...

چون بابام هم گفت انقدر پیشش نگو میرم خونم‌ و فلان..به دلش میاد..

اخه ماه دیگه میرم خونم..

😊😊
بعد منم طبق معمول خنده و خوشحال گفتم مبارکت باشه و خوشبحالت.. ولی ته دلم خیلی ناراحت شدم..خیلی.. ا ...

من اگه بودم بدم نمیومد به خواهرم بدن ولی توقع داشتم برامنم سنگ تموم بزارن برا جهیزیه و عقدو کادو عروسیو غیره... احتمالا خانوادت میگن این فردا جهاز بش میدیم عقد براش میگیریم کادو میدیم بش این گناه داره بزار هر ازگاهیم به این بدیم جلوچشش نیاد

جاوید عشق مامان
اون وقت من خوب درسته عقد هستم..ولی تا دهن باز میکنم خواهرم میگه واسه توام ۲۰۰ ملیون جهیزیه گرفتن.. ...

گلم وقتی دخترکوچکترازدواج میکنه دیگه خانواده هوای دختربزرگه روبیشتردارن میگن کوچیکه دیگه ازدواج کرددیگه رفت میخوان بزرگه ناراحت نشه 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من اگه بودم بدم نمیومد به خواهرم بدن ولی توقع داشتم برامنم سنگ تموم بزارن برا جهیزیه و عقدو کادو عرو ...

اره خونوادم واسه من سنگ تموم میزارن همیشه...

میگم که تو مناسبتا و اینا...یا حتی روزای مناسبتس مشترکمون..

😊😊