2777
2789

عالیه مثل گل قالیه

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییی زیاد.خودشم تا شب پشیمون میشه میاد از دلم در میاره.کلا کمال گراست و دایم در حال ایراد گیری..من حرفی نمیزنم..فقط از خدا صبر میخوام..سعی میکنم نکاتی که باعث ناراحتیش میشه رفع کنم‌ولی بازم حرف داره واسه زدن...

شوهر من همیشه یه چیزی برای ناراضی بودن داره، انگار روحا ناآرومه، گاهی حوصله دارم و جوابشو نمی دم ومی گم چشم. اما گاهی خیلی به غرورم فشار میاد و عصبانی میشم، با این که فقط صدام میره بالا اما اون خرده می گیره و مدام باهام قهر می کنه. 

در حالیکه طبیعیه هر کسی یه روزایی ممکنه از کارای روزمره چیزی رو انجام نده.اا شوهر من به همه چیز خودم و خونه گیر میده.

دیشب خونه مامانم موندم انقد غر زد زنگ زد که میام دنبالت گفتم خب یه شب بخوابم چی میشه تا ۵ صبح زنگ میزد به داداشم چن بار زنگ زد داداشمم بهش گفت مگه تو بیابون خابیده اینجور میکنی امشب میخاد اینجا بمونه دیگه ول کرد رفت الانم قهره اومد دنبالم