2777
2789
عنوان

بچه هایی که ماماناشون ابانی ان میایدلطفا😠😠😠

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 55 پست
نمیدونم تاپیکامو خوندی یا نه.من دخترم 22 ماهشه پاش شکسته بود گچ گرفته بودیم الان باز کردیم ده روز ام ...

كجاي پاش شكسته بود

چطور نفهميديد الهي بميرم

نگران نباش راه ميره

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
كجاي پاش شكسته بود چطور نفهميديد الهي بميرم نگران نباش راه ميره

ساق پاش.دوماه از اونور غصه خوردم تا گچ پاش باز کردن ده روزه اینور دارم میمیرم زنده میشم اما دخترم راه نمیره.فقط خدا میدونه تو دلم چه اشوبی.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساق پاش.دوماه از اونور غصه خوردم تا گچ پاش باز کردن ده روزه اینور دارم میمیرم زنده میشم اما دخترم را ...

اخه كجا خورده شكسته خيلي عجيبه

نگران نباش راه ميره

الان ميترسه دردم داره مدتي تو گچ بوده

ادم بزرگم همينه چه انتظاري از بچه داري

حيوانات داروي من هستند ... دردنيايي كه انسانها بيمارم كردند ...!!!
اخه كجا خورده شكسته خيلي عجيبه نگران نباش راه ميره الان ميترسه دردم داره مدتي تو گچ بوده ادم بزرگ ...

انشاله عزیزم براش دعا کنید.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
میشه ماه تولد خودت و شوهرتم بگی ؟ 

اها...چطور؟

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

گفتی مامانت ابانه خودتم نوشتی پاییزی میخواستم روابطتونو بررسی کنم ...

اوکی‌نه تاپبک‌مال خیلی وقته ازاون نظراصلاجریان نمیدونستم ببخشید😍

مم خودم متولداسفند ماهم 

دخترم پائیزیه برااون‌کاربری ساختم همسرمم اردیبهشتی

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اوکی‌نه تاپبک‌مال خیلی وقته ازاون نظراصلاجریان نمیدونستم ببخشید😍 مم خودم متولداسفند ماهم  دخ ...

خدا ببخشه نانازم 

به به همه چیز خوبه پیوندتون هم عالیه 😄😙

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خدا ببخشه نانازم  به به همه چیز خوبه پیوندتون هم عالیه 😄😙

ممنونم گلم...واقعا؟🙏😋😃مرسی دوستم💕🙏