2777
2789

سلام

بچه هااخه من چی بایدبگم که مامانم جراانقدرمغروره وچراانقدربه دل میگیره...موضوع اینه چندوقت پیش مامانج ز زدمیخوام باداداشت بیام خونتون اونموقع دستم خالی بودوضع خونمون تعریفی نداشت اعصابم بهم ریخت وگفتم ماجان وضعیت اینطوره بخدااگه‌ممکنه اخربرج بیایدکه خقوق بگیریمون واوصاع اوکی باشه...اولش یکم بهش برخوردبعدگفت باشه واینا...حالااخلاق من چیه من خیلی مهمون نوازم اگه خونوادم بیان پیشم شده مریص بشم ازکارولی برلشون سنگ تمام میزارم..خوب من لعنتی دوست نداشتم مامانم بیادوضع بدماروببینه..خوب چیکارنیکردم شمابودیدنمیگفتیدوضعیتو؟مامان من چرانبایددرکم کنه چرابایدناراحت بشه؟مگه اوضاع زندگی دسته منه؟همون شب سریع دوباره بهش ز زدم مامان توروخداناراحت نباشیاتوروخداکاراتوکردی بیایا...بخداحالم خوب نیست و...حالامامانم اتفاقاباروی خوش باهام صحبت کردوگفت اوکی ناراحت نیستم ومیایم...

حالابعدازچندروزبهش زنگ زدم جواب نداددوباره امروزسه بارزدم جواب حدادوبه داداشم زدم ج نداد...چنددقیقه بعدج دادمیگم‌عزیزم چه خبرخیلی ناراحت شدم ج نمیدی میگه من بایدناراحت بشم یاتو؟😐یعنی من علم غیب دارم بدونم ناراحته میگم ماکه صحبت کردیم ماکه....هیجی خلاصه همه جیزگفت وحرفاشوزدوگفت حالامردادماه میام...کاردارم وایناقسمش دادم که مامان ناراحت نیستی ازدستم میگه نه....میگم مامان جان من به کدوم بجه هاگفتی میگه به یکی ازخواهرام گفته من اینطوری گفتم...رفته به خواهرکوچکترم گفته اونم گفته مامان حالابیاخونه مابعدبرواونوری..خیلی ناراحت شدم ازدستش چراهمه چیزومیگه اونابااینکه‌منومیشناسن حالاباخودشون گفتن لابددوست نداره مامان بره خونشون درحالی که همه بچه هامون منومیشناسن به دست ودلبازی ومامانمم هروقت مبادمیگه من فقط خونه توخوابم میبره وفقط دوست داریم میش توبیایم..وخونه ی من همیشه شلوغه

..ولی بااین تفاسیرخیلی خیلی ازدست مامانم ناراحتم خوب اخه ادم چکارکنه وقتی شرایط اوکی نییت چی بگه حرفم بزنه بدهکارمیشم....

میخواستم خبربارداریموبهش بگم انقدراراین وراونورگفت‌که نشدبگم..

شماهم واقعامامانتون این مدلیه؟انقدرمغروره انقدربه دل میگیره؟خدامیدونه که خیلی ناراحتم وعصبانی ام..

یعنی خواهرم الان جی باخودش گفته؟

چون الان خبربخرداریموبهش گفتم خیلی خشک برخوردکرد..شمابودیدجکارمیکردید..من روحیه ی خیلی حساسی دارم..الانم که حامله ام بیشتراذیتم..ای خدا

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

اگرطولانی شدببخشیدهمیشه یکجامینویسم

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ابانیم دختر تو دلیمم ابان دنیا میاد     منم زود رنج و مغرورم

یه سلامتی...اخه منم بدترارمامانمم ولی دیگه بابچه ی خودم اخه اینطوری نمیکنم

میگفتی باشه بیاید قدمتون روچشم حالا خودت میگی هربار خوب پذیرایی کردی یه بارم معمولی چی میشه مگه مادر ...

بنظر من این سبک ادما پذیراییشون یگم اینور اونور شه داستان درست میکنن. نمونه ش مادرشوهر من😏😏😏

مطب گردی 
میگفتی باشه بیاید قدمتون روچشم حالا خودت میگی هربار خوب پذیرایی کردی یه بارم معمولی چی میشه مگه مادر ...

اخه اصلااوضاع جورنبودازبدشانسی اونشبم عصبانی بودم

من خودم یک آبانی هستم و مامانمم آبانی.آبان ماهی ها بیش از حد مغرور هستند و البته بیش از حد حساس.اما من مامانم اگه ناراحت باشه از کسی اصلا به بقیه بچه هاش نمیگه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چرا جدیدا مد شده مشکلات خانوادگی میاین تو می نی سایت میگین...اخلاق مامان بابا هاتون چی ب ما آخه..‌‌‌ ...

میشه حرف ییخودتزنی وبری ازتاپیکم بیرون اعصابم خورده نیااینجانیانیاینیااه

من ابانیم دختر تو دلیمم ابان دنیا میاد     منم زود رنج و مغرورم

دقیقا منم آبان ماهی هستم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
چرا جدیدا مد شده مشکلات خانوادگی میاین تو می نی سایت میگین...اخلاق مامان بابا هاتون چی ب ما آخه..‌‌‌ ...

مگه دعوتت کردن بیایتوتاپیک من زودبروبیرون 

حیف که نمیخوام کاربرین معلق بشه دوروزه اومدی توسایت حدیداجدیدامیکنی