2777
2789

روز سه شنبه هفده تیر صبحش درد داشتم. .رفتم بیمارستان شریعتی پیش دکتری که دو هفته قبلش رفته بودم تحت نظرش. دکتر گف درد زایمان نیست. من سنگین شده بودم. وزن بچمم بالا بود. .گف نوار قلب خوب. فشارتم خوبه برو ده روز دیگه بیا معاینه بشی. .و بچمو یه روز بعدش از دست دادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بچم بدنیا اومد ده روزه شده فوت کرد علت مرگشم این بود که قلبش تکمیل نشده بود من اون موقع هفده سال داشتم خیلی داغون شدم همش جلو چشمم بود چون سالمه سالم بودبخاطر زردیش بردیم بیمارستان اونا هم گفتن بچتون اینجوریه وزنده نمیمونه بردیم بیمارستان بهش شیر میدادم  جلو چشمای خودم داشت جون میداد خیلی سخت بود خیلی والان دوسال ازاون ماجرا میگذره خدا به من یه بچه داده نه ماهشه 

سلام منم پسرمو هفته ۳۹ ب دلیل پیچیده شدن بند ناف دور گردنش از دست دادم‌ و حال روحی مناسبی ندارم لطفا ...

سلام،خدا به دلت صبر بده دوستم،حین زایمان اینطور شد یا قبل از دردای زایمان؟مگه چند دور پیچیده بود؟

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
منم بچم بدنیا اومد ده روزه شده فوت کرد علت مرگشم این بود که قلبش تکمیل نشده بود من اون موقع هفده سال ...

جنسيت بچه هات چي بودن عزيزم 

انشاالله خدا برات نگهش داره؟؟

اونو فراموش كردي يا هنوز بخاطرش ناراحتي؟؟

لطفا براي سلامتي دخترم صلوات ميفرستين؟🙏🏻
بعضی وقتا یادم میاد اولی دختر دومی پسر مرسی عزیزم

منم پسرمو ٢/٥ ماه پيش هفته ٣٨ از دست دادم خيلي بيتابم

رفتم باز دكتر براي بارداري دوباره كلييي ازمايش داده برام حدود ١/٦٠٠ ميليون،، ندادم اومدم خونه بعدم گفت بارداري بعدي بايد كلا نه ماه هپارين بزنم

شما كار خاصي نكردين قبل بارداري يا حين بارداري مثل آمپول و اينا

منم پسرمو ٢/٥ ماه پيش هفته ٣٨ از دست دادم خيلي بيتابم رفتم باز دكتر براي بارداري دوباره كلييي ازماي ...

نع اصلا نه دارو خاصی خوردم نه امپولی خدا خودش نگهش داشت مثل قبلی فقط همه سونو ها رودانجام دادم

منم ۳۰ اردیبهشت ۹۸ پسرمو هفته ۳۴ از دست دادم.تو شکمم از بین رفت.سزارین شدم.اردیبهشت سال آینده میخوام ...

سلام منم شرایط شما رو دارم تو ۳۹ هفته بچم رو از دست دادم شما باردار شدید؟

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
منم پسرمو ٢/٥ ماه پيش هفته ٣٨ از دست دادم خيلي بيتابم رفتم باز دكتر براي بارداري دوباره كلييي ازماي ...

منم پسرم رو دو ماه پیش توی ۳۹ هفته از دست دادم شما مجدد اقدام کردید

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
منم پسرم رو دو ماه پیش توی ۳۹ هفته از دست دادم شما مجدد اقدام کردید

عزيزم واقعا متاسفم براي اين اتفاق تلخ خدا بهت صبر بده گلم با تمام وجودم غمت رو درك ميكنم 

نه عزيزم من هنوز اقدام نكردم يعني هنوز از لحاظ بدني كاملا اماده نبودم كه بخام اقدام كنم انشاالله يكم بنيه ام تقويت بشه و رحمم جون بگيره بعد اقدام ميكنم