2777
2789
عنوان

تبعیض

272 بازدید | 9 پست

سلام دوستان ،همه میدونیم که خیلی در باره احترام به پدر و مادر سفارش شده،حالا به نظر شما فرزند هم بر گردن پدر و مادر حق داره یا نه؟یعنی اگه والدین بین فرزندانشون تبعیض قايل بشن و اینو علنا در رفتارشون نشون بدن و دل فرزندشون بشکنه آیا پدر و مادر مرتکب گناه شدن یا نه؟

صد درصد ، بنظر من پدرو مادر خیلی بیشتر مسئولیت دارن در قبال بچه هاشون ، و اینکه میگن احترام به والدین من اصلن قبول ندارم اینهمه آدم دیوونه و روانی میشن پدرو مادر زندگی بچهاشونو نابود میکنن آیا به اوناهم باید احترام گذاشت ، صرفا فقط بخاطر اینکه مادری بچه زاییده مقدس نمیشه ، حیواناتم میزان

ضمن اینکه خود پدرومادر بچه میارن اون بچه که با میل شخصیش نمیاد ، اگه پدرومادر به بچه احترام بزارن اون بچه احترام گذاشتنو یاد میگیره و قطعا به بزذگترش احترام میزاره اگه پدرومادر با معرفت باشن بچه معرفتو یاد میگیره و تو پیری تنهاشون نمیزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی این چیزی که گفتی باید بگم خیلی از آسیب هایی که پدرومادر به بچها میزنن بخاطر نداشتن آگاهیه ، اگه تو همچین شرایطی هستی اول از همه باید با صحبت کردن و کمک گرفتن از یه مشاور حللش کنی

ولی این چیزی که گفتی باید بگم خیلی از آسیب هایی که پدرومادر به بچها میزنن بخاطر نداشتن آگاهیه ، اگه ...

گیسو جان،دلم خیلی پره،الان دارم گریه میکنم ببین من و خواهرم به فاصله یکسال عروس شدیم شوهر من فامیل بود شوهر اون غریبه به بهونه ی اینکه اون غریبه برای خواهرم سنگ تموم گذاشتن برای من هیچی نگرفتن اینکه میگم هیچی یعنی واقعا هیچی ،بابام خرج سزارین خواهرم و پوشک و شیرخشک بچه شو کامل داد به این دلیل که دختره بدونن برامون عزیز بوده و با صدتاپسرعوضش نمیکنیم اون وقت من بعد از زایمانم مامانم برای غربالگری همراهم اومد گفت خورد ندارم پول اژانسو خودت حساب کن برای خرید خونه و ماشین کمک میلیونی به خواهرم کردن ولی به من نه،اینارو به مامانم میگم میگه حسودی نکن.خب منم دلم میشکنه مخصوصا که خانواده شوهرم زخم زبون میزنن.

گیسو جان،دلم خیلی پره،الان دارم گریه میکنم ببین من و خواهرم به فاصله یکسال عروس شدیم شوهر من فامیل ب ...

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی واقعا سخته ، ولی تو گوشه ذهنت اینو داشته باش شاید واقعا شرایط خواهرت با تو فرق میکنه و اتفاقاتی تو زندگیش هست که مادرت ازون خبر داره و اینجوری میخوان بهش کمک کنن ، بخصوص اگه تو دوران کودکی و‌مجردی فرقی بینتون نذاشتن و محبتشون یکی بوده مطمئن باش الان بخاطر شرایط خاص اینجوری برخورد میکنن ، محکم باش چون خودت بچه داری الان باید یه تکیه گاه قوی باشی براش هم برای شوهرو بچت هم برای پدرو مادرت بزار اونا به تو دلگرم باشن و بدونن یه دختر مستقل و محکم دارن که میتونن روش حساب کنن ، دوران وابستگی تمام شده الان خودت باید مرکز قدرت باشی

عزیزم کاملا میفهمم چی میگی واقعا سخته ، ولی تو گوشه ذهنت اینو داشته باش شاید واقعا شرایط خواهرت با ت ...

از لحاظ مالی که خداروشکر شرایط خواهرم از من بهتره ،عزیزم مجردی هم بینمون فرق میذاشتن ....خیلی دوس دارم خوش بینانه فکرکنم ولی نمیتونم یه مثال دیگه برات بزنم ،من سرویس طلامو پیش مامانم گذاشته بودم برای خرید ماشین  بهش زنگ زدم گفتم بفروش پولشو برام بفرست آخه من یه شهر دیگه بودم ..روز بعدش زنگ زد گفت فروختم اینقد شده پولشو برام فرستاد چند ماه بعد که خونه ی بابام رفتم دیدم گوشواره و گردنبند سرویسم گردن مامانمه گفت قیمت گرفتم خودم خریدمش برات پولشو فرستادم خب آخه چرا بهم دروغ گفت؟ ....شوهرم میگه مالموحروم کردن از کجامعلوم کامل پولشو داده باشن...

از لحاظ مالی که خداروشکر شرایط خواهرم از من بهتره ،عزیزم مجردی هم بینمون فرق میذاشتن ....خیلی دوس دا ...

پس بهترین راه اینه که بپذیری این مسئلرو قبول کنی که اونام اینجوریه رفتارشون و تو این سنم قابل تغییر نیستن، به فکرو خودتو شوهرو بچت باش در حد خیلی کم روابط داشته باش ولی نذار تو زندگیت تاثیر گذار باشن

پس بهترین راه اینه که بپذیری این مسئلرو قبول کنی که اونام اینجوریه رفتارشون و تو این سنم قابل تغییر ...

وای عزیز دلم نمیدونی چقدر سبک و راحت شدم که باهات درد ودل کردم،میبوسمت