2777
2789
عنوان

چطور وکالت طلاق ( حق طلاق) بگیرم؟

1536 بازدید | 20 پست

من 31 سالمه و يه ساله ازدواج کردم اما ميخوام جدا بشم با همسرم خیلی مشکل دارم

اما اون چون خودش بچه طلاقه به هیچ قیمتی حاضر به جدایی نیست و ميگه شده اینجا رو جهنمت کنم باید بموني و بسازی، ميگه قبرت و تو همین خونه برات میکنم

بچه ها من خیلی بابام و دوست دارم و ازدواجم انتخاب خودم بود، من تک دخترم و بابام خیلی احساسیه،  نمیخوام درگیر دادگاه و کشمکش طلاق بشم،  

به شوهرم گفتم در ازای بذل مهریه بهم وکالت طلاق بده ولی قبول نمیکنه ميگه هر وقت خواستی برو مهریه رو بذار اجرا میدمش، 

راستی ماشینش و من براش خریدم و یک سوم پول خونه رو هم من دادم ولی فعلا چیزی به نامم نیست

کمکم کنید چطور حق طلاق بگیرم ازش که درگیر دادگاه و درگیری نشم؟

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹

اولا كه ديگه اسم طلاقو نيار 

دومأ از حالا فقط فكر اين باش سند ماشين و خونه رو به نام خودت كني و اصلا ديگه با شوهرت بحثي راجع به طلاق نداشته باش

با سياست اينكارارو كه گفتم جلو ببر تا بعد براي وكالت در طلاق راهنماييت كنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ینی چی چ ربط ب طلاق مامان باباش داره مگ بچه دارید ؟ 

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  
اولا كه ديگه اسم طلاقو نيار  دومأ از حالا فقط فكر اين باش سند ماشين و خونه رو به نام خودت كني ...

ممنونم عزیزم

اتفاقا متأسفانه تا حالا زیاد حرف طلاق زدم که خیلی بی سیاست هستم

چشم ديگه حرفش و نمیزنم

سند ماشین که ديگه نمیزنه ولی قراره دو دانگ خونه رو بزنه چون هنوز سندش نیومده

مهریه ام هم 210 تا سکه است و زندگی نصف نصف

بنظرتون اون فایده ای داره؟ یعنی با مهریه ميشه ازش حق طلاق گرفت بدون کشمکش؟ دلم ميخواد تو يه هفته همه چی تموم شه

شما ک مشکل مالی نداری یه وکیل گردن کلفت بگیر سریع کاراتو میکنه بی اینکه بابات هیچ حرصی بخوره

کاش مشکل مالی داشتم

اگه برم برای کارهای طلاق میفهمم و میاد در خونمون بی آبرویی و داد و فحش و توهین، خیلی بی فرهنگ و بی ادبه

پدر مادرم تو محله بالایی زندگی میکنن و بیست ساله اینجا هستن کلی دوست و آشنا دارن خیلی آبرو دارن اینجا، نمیخوام اصلا به اين مسائل برسه

اولا طوري كه تابلو نشه طي هفته آينده آروم بگير و باهاش معمولي رو به خوب باش، بعدم بذار خونه به نامت بشه اون موقع هم ببين ميتوني سه دانگش كني اين بهتره، سعي كن تا زمان سند زدن حتما باهاش خوب شده باشي، فعلا اون سه دانگ به نامت كن تا بعد بهت بگم چيكار كني

تا خودش بهت نده هیچ کار نمیتونی کنی.بشین تو خونه . بیرونم نرو مهریتم اجرا بذار شاید بخاطر مهریه طلاق ...

ميگه مهریه رو ميدم ولی طلاق ابدا

چون مهریه رو از فروش خونه و ماشینی که خودم پول دادم ميخواد بده خیالش راحته

کاش مشکل مالی داشتم اگه برم برای کارهای طلاق میفهمم و میاد در خونمون بی آبرویی و داد و فحش و توهین، ...

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم و مثل شما مشکل مالی نداشتم یه وکیل گرفتم و اون تا فهمید دنبال طلاقم دو تا وکیل گرفت 

وکیل من با وکلای اون حرف زدن و درنهایت طلاق توافقی گرفتیم 

بسپار ب وکیل خودش حل میکنه 

البته وکیل کاردرست

کاش مشکل مالی داشتم اگه برم برای کارهای طلاق میفهمم و میاد در خونمون بی آبرویی و داد و فحش و توهین، ...

سعيم و میکنم عزیزم

ممنون

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم و مثل شما مشکل مالی نداشتم یه وکیل گرفتم و اون تا فهمید دنبال طلاقم دو تا ...

وای بخدا اگه یذره آبرو سرش ميشد تا الان صدتا وکیل گرفته بودم، این اصلا نمیفهمه توافقی چيه، فقط بلده داد بزنه و تهدید کنه ميام در خونه بابات

من نمیخوام اصلا بابام درگیر بشه

ميخوام مثل وکالت طلاق بدون اینکه بفهمه حدا شم و فرار

حتی میتونم بعد جدایی سریع از کشور خارج بشم ریختش و نبینم

مشکل من يه آدم بیشعور بی فرهنگ زبون نفهمه