2777
2789

عزیزم چیزی که من شنیدم اینه مه از روز اپلی که پریود میشی فقط گرمیجات بخور هم خودت هم همسرت .... چای دارچین ، خرما ، ارده عسل ، چایی زعفرون و ...... سردیجات و قطع کن .... بعد از پاک شدن تا ۳ روز رابطه نداشته باش فعد یه شب درمیون ...... یه دعاییم هست تو مفاتیح که ماه سه دست میزاری روی شکمت و میخونی و نذر میکنی که اسم بچت و محمد بزاری تو مفاتیح ببینی پیدا میکنی

اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کار خاصی نکردیم پسر شد دومی هم همینطور هر چی خدا بخواد همون میشه

انشاالله که سلامت باشن عزیزم 

ولی یه خوراکی هایی هست که میگن استفاده کنین امکان پسربودن رو بالا میبره

انشاالله که سلامت باشن عزیزم  ولی یه خوراکی هایی هست که میگن استفاده کنین امکان پسربودن رو بال ...

من شنیدم عرق کاسنی اگه مرد بخوره خوبه تخم هویجم و آویشن هم دم کن بخور خوبه چون به شدت گرمی هستن

انشاالله که سلامت باشن عزیزم  ولی یه خوراکی هایی هست که میگن استفاده کنین امکان پسربودن رو بال ...

خوراکیهایی که طبع گرم دارن

خرما و ارده رو مخلوط کن

کاچی با زعفران و نبات درست کن هفت مغز پودر کن بریز روی کاچیها 

اینا رو شوهرت باید بخوره

بسپار به خدا خودش خوب درست میکنه خدای دانه های انار🥰