2777
2789

پسرم ۱۳ماهو ۲هفتشه دیروز جواب آزمایشش رو گرفتم همه چی خوب بود بغیر از آهنش 

باید بین ۲۰ تا ۳۰۰ باشه ولی پسر من ۱۴ بود 😔

هیچکس به اندازه من به بچه نمیرسه .آهنشو به موقع میدم یک ساعت قبل و بعدش لبنیات نمیدم .غذای گوشتی بهش میدم و هیچوقت تنقلات بهش ندادم .همه جوره هواسم به تغذیش هست .نمیدونم چیکار کنم دیگه .دکتر گفتم هرروز بهش عدس و گوشت بده.منم براش درست کردم .

میشه بگید چه موادی آهن فراوون داره و چه غذاهایی واسه بچه هاتون درست میکنین که خیلی مقوی و خوشمزه باشه🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارویی که دادی چیه عزیزم شاید جذبش یا دوز مصرفیت مناسب نبوده علائم خاصی داره الان که فقر آهن داره؟

قطره آهن سیدرال،خارجی بود.خودمم میگم شاید بخاطر قطرش بوده.

نه خداروشکر علائم خاصی نداره

عصاره گوشت و عصاره حبوبات و جوانه گندم بهش بده. از هر کدوم دو بار در هفته. معجزه می کنه

عصاره حبوبات چطوری درست میشه عزیزم؟

عصاره گوشت رو من میدم هر روز خیلی هم خوشمزه ست استارتر جون

علائم کم خونی داشت که دکترش ازمایش نوشته؟ چون پسر من ۱۴ماهشه دکترش گف تا ۲سالگی نیاز نیس

نه دکترش گفت ۱سالکی باید آزمایش بدن بچه ها که بدونیم کمبوداهن یا ویتامین نداشته باشن

معجونی که توش خرما و مغزیجات باشه خوشمزه و مقویه کلا خرما آهن داره تخم مرغ هم خوبه عدسی و گوشت هم ...

غذاهای شیر ین نمیخوره هرکاریش میکنم خرما نمیخوره ولی مغز بادوم و پسته بهش میدم تخم مرغ و بلدرچین همینطور

قطره آهن سیدرال،خارجی بود.خودمم میگم شاید بخاطر قطرش بوده. نه خداروشکر علائم خاصی نداره

منم سیدرال میدم عزیزم خیلی خوبه

البته قطره ش که نایابه الان. من پودرشو میدم که مثل همونه ولی دوزش کمه و باید مقدار بیشتر داده بشه

از کجا قطره سیدرال میگیری عزیزم؟ عالیه بهش شک نکن

غذاهاش شیر نمیخوره هرکاریش میکنم خرما نمیخوره ولی مغز بادوم و پسته بهش میدم تخم مرغ و بلدرچین همینطو ...

پسر منم شیر نمیخوره

همه مواد معجون رو به صورت پودر شده میریزم با یه مقدار خیلی کم شیر توی مخلوط کن یا با گوشتکوب برقی میزنم حالت خمیری میشه. بعد یه کم بستنی میریزن توش و میدم به پسرم. عاشقشه

تقریبا همه بچه ها معجون به این شکل رو دوست دارن اما حالت مایعش رو بعضیا نمیخورن

منم سیدرال میدم عزیزم خیلی خوبه البته قطره ش که نایابه الان. من پدرشو میدم که مثل همونه ولی دوزش کم ...

الان دیگه نیست،من تهران میگرفتم داروخونشو نمیدونم چون خواهر شوهرم برام میگرفت

عصاره حبوبات چطوری درست میشه عزیزم؟ عصاره گوشت رو من میدم هر روز خیلی هم خوشمزه ست استارتر جون

من خوده گوشتو بهش میدم هفته ایی ۲بارم حبوبات .دکترش گفت هفته ایی ۲بار کمه باید هرروز بهش حبوبات بدم