2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 65 پست
بهترین حس بود وقتی گذاشتنش توبغلم بعدش دکتر شروع کرد بخیه زدن من خیلی بخیه خوردم وتواین چند وقت واقع ...

دیدین با خوردن اونا هیچ کمکی به زایمان نکرده بلکه جون بچه رو هم به خطر میندازه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال..ببخشیدا... برای زایمان طبیعی همه به بخیه و .. احتیاج پیدا می کنن؟ یا بعضیا فقط؟

نه عزیزم من زایمان طبیعی بودم نه برش خوردم نه امپول فشار زدن،مونده به اینکه پرینت تا چه حد کش بیاد 

بهترین حس بود وقتی گذاشتنش توبغلم بعدش دکتر شروع کرد بخیه زدن من خیلی بخیه خوردم وتواین چند وقت واقع ...

اره عمم باامپول فشارزایمان کرد میگ رفتم اون دنیا اومدم.تااین حد مرگ باچشاش دیده

خیلی دردکشیدبنده خدا

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
ماساژ پرینه چیه چطوری انجام بدم من تو ماه ۷ هستم از الان انجام بدم

تو نت فیلمش هست

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  

حداقل شما بچه راحت اومد. منکه هرچی زور میزدم بچه نمیومد از آخر با دستگاه کشیدنش بیرون. تا جای مقعدم بخیه خورد.

مبارک باشه استارتر زایمان هر دوش سخته من عاشق طبیعی بودم ولی بچم بریچ بود مجبور شدم سزارین کنم،  خیلی خیلی خیلی درد کشیدم تا سه روز نتونستم بچمو بغل کنم 

مبارک باشه استارتر زایمان هر دوش سخته من عاشق طبیعی بودم ولی بچم بریچ بود مجبور شدم سزارین کنم،  ...

ولی سزارین من عاااالی بود،فقط چند ساعت بعداز رفتن بی حسی درد داشتم که اونم مثل درد طبیعی نبود،شیاف گذاشتن برام دوتا

ت

من  هفته۲۴هستم انقد  بارداریم سخت بود که بنظرم درد زایمان چیزی نیس تصمیم دارم موقع زایمان ب دردای حاملگیم فک کنم شکر کنم ک تموم شد

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی