2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 65 پست

من دیگه داشتم از درد میمردم وفقط سه سانت بازشده بودم  

اون خانوم هم اتاقیم کیسه ابش پاره شد شروع کرد ناله های بلند دکتراومد توهم اون اتاقی که باهم بودیم زایمان کرد ومن شاهد زایمانش بودم سربچه گیرکرده بود و زور نمیزد زایمانش کلی طولانی شد منکه حالم بد بود بادیدن این صحنه بدترم شدفقط گریه میکردم وداد میزدم

اون خانوم زایمان کرد ومن همچنان درد میکشیدم اینقد داد زده بودم که دیگه هیچ دکتر وپرستاری نمیومد بالاسرم

ساعت یک دکتر اومد کیسه ابمو پاره کرد

تهوع شدید گرفته بودمو هی بالا می اوردم

همه بدنم میلرزید باالتماس ازیکی ازخدمه ها پتو گرفتم

دیگه نگم چقد درد داشتم

ساعت سه حس شدید دفع داشتم

هرچی داد زدم هیچکس نمیومد تایه دکتری اومد گفت چیه گفتم بخدا بچه ام داره میاد تا نگاه کرد داد زدگفت بیا بچه اش داره میاد همشم به من میگفت زور نزن

ولی مگه میشد زور نزد

دیگه دکتر خودم اومد تند تند لباس پوشید اولین زود وکه زدم بچه اومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما من بین پاهام و واژنم درد میکنه ولی شدید نیس قابله تحمله دکتر میگه چیزی نیس ولی من نگرانم  ...

تو بارداری همه چی طبیعیه نگران نباش 

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
میگن پیاده روی خیلی خوبه..راسته یعنی؟؟از الان شروع کنم خوبه؟؟نهم زایمانمه ولی گفتن تا سیم همین ماه ز ...

پیاده روی عالیه عالی. منم ۹ عید زایمان کردم. تو عید هر شب  تا حرم امام رضا پیاده میرفتم و برمیگشتم. خیلی راه بود. هر شبم یک خانواده همراهم میشد.خخخ

بهترین حس بود وقتی گذاشتنش توبغلم بعدش دکتر شروع کرد بخیه زدن من خیلی بخیه خوردم وتواین چند وقت واقعا اذیت شدم نمیدونم سزارین چطوری ولی طبیعی باامپول فشار واقعا سخت بود امیدوارم هرکس زایمانش نزدیکه مثل من درد نکشه وراحت زایمان کنه 

بهترین حس بود وقتی گذاشتنش توبغلم بعدش دکتر شروع کرد بخیه زدن من خیلی بخیه خوردم وتواین چند وقت واقع ...

سزارین خیلی خوبه،منم ۱۶ ساعت درد طبیعی کشیدم،اما آخرش سز شدم و خداروشکر هیچ مشکلی هم پیش نیومد

ت

بقیو بگوووو خب 

عع  

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔