2777
2789
عنوان

خاطره زایمان طبیعی من 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1481 بازدید | 65 پست
نه نخور خطرناكه باعث اريتمي قلب جنين كنده شدن جفت و ... ميشع اگه از وقتت داره ميگذره دكتر برو و پي ...

ن هنوز وقت دارم ولی از باردارای همینجا شنیدم از اینچیزا بخوریم زایمانمون راحتتره درد کمتری داریم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از این چیزا نخوریم؟؟من ی لیست تهیه کردم ک شروع کنم بخورم از هرکدوم

نه عزیزم نخور. باعث جدا شدن جفت از جنین و خدایی نکرده مرگ جنین میشه. من ۴۰ هفته و ۵ روزم بود درد نداشتم لب به این چیزا نزدم فقط پیاده روی کردم و ۴۰ هفته و ۶ روز دردام شروع شد و چندساعت بعد زایمان

نه عزیزم نخور. باعث جدا شدن جفت از جنین و خدایی نکرده مرگ جنین میشه. من ۴۰ هفته و ۵ روزم بود درد ندا ...

میگن پیاده روی خیلی خوبه..راسته یعنی؟؟از الان شروع کنم خوبه؟؟نهم زایمانمه ولی گفتن تا سیم همین ماه زایمان میکنم بیشتری

والا من تا اخر بارداری هیچ گرمی نخوردم پیاده رویم نکردم بیشتر استراحت بودم،فقط 10روز اخر پیاده روی داشتم ،چهل هفتم بود کیه ابم تو خونه ترکید بدون هیچدردی رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت چهار سانته،1ساعت و نیمم زایمانم طول کشید تا 6سانتم هیچچچچ دردی نداشتم ولی اون یه ساعت و نیم واقعا وحشتناک سخت بود

میگن پیاده روی خیلی خوبه..راسته یعنی؟؟از الان شروع کنم خوبه؟؟نهم زایمانمه ولی گفتن تا سیم همین ماه ز ...

اره از ماه هشت باید کم کم شروع میکردی الانم هرروز پیاده روی کن وتایمش روکم کم زیاد کن

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم