2777
2789

هرچی خودت دوس داری بزار ب حرف اونا گوش نده

من عاشق اسم ملیسا بودم چون میدونستم خانواده شوهرم این اسمو بهش نمیگن ناچارا ی اسم اسون تر براش گذاشتم 

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی خودت دوس داری بزار ب حرف اونا گوش نده من عاشق اسم ملیسا بودم چون میدونستم خانواده شوهرم این اس ...

اينا هم همينو گفتن كه سخته يه اسون بذار ما يادمون ميره گفتم يه دفتر ٤٠ برگ برداريد انقد ازاسمش بنويسين تا يادتون نره

افرين چه فكر خوبي كردي كه نگفتي

من اسم نوه عموم سوینه😍😍😍

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
تا قبل دنیا اومدن نباید میگفتی. من روز زایمانم میخوام بگم. اسم سلیقه ایه زود بگی هرکی یه نظری میده. ...

حالا به مابگو😀

واینکه الان نمیپرسن جیمیزاری اسمشو؟

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
اينا هم همينو گفتن كه سخته يه اسون بذار ما يادمون ميره گفتم يه دفتر ٤٠ برگ برداريد انقد ازاسمش بنويس ...

همش حرف الکی میزنن وگرنه تو ب ی بچه کوچولو هم اسمو بگی زود یاد میگیره 

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵
ترمه😃😃😃 چندتا اسم الکی میگم😂😂میگم اصلا موندم چی بزارم باید دقیقه نود انتخاب کنم😅😅😅همش می ...

ای جانم😍اسم نازیه

ایشالا صحیح وسالم بیادبغلت😚واسه منم دعا کن حامله ای دلت پاکه 😍😍

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍