تا میای یه سوال که روت نمیشه جایی بپرسی اینجا بپرسی که یادت میاد بچه مدرسه ای ها اینجان......مسعولین رسیدگی کنن لطفا....حق ما مامانا رو همه جا خوردن....
اینش بده كه تاپیك.میزنی نمیدونی اینی كه داره راهنماییت میكنه همسن بچته یا نوت😂 یهو میبینی طرف ده سالشه داره به من درس زندگی میده. كاش سن رو.كنار اسم میزدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب ایتجا سایت عمومیه هرکسی میتونه بیاد.افراد زیر ۱۸سال هم برا اینده شون شاید یهچیزی یاد بگیرن
نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه
عزیزم اینجا یه فضای عمومیه نمیشه قفلش کرد که بهتره سوالهای شخصی رو نظرخواهی کنین کی مثلا در زمینه رو ...
قربونت اخه کلا زناشویی رو نمیگم که....همین بحث خارشوهر مادرشوهر فکر میکنی واسه این بچه ها چه منفعتی داره جز اینکه یه افعی میشن و میرن تو دل خانواده شوهر و .....هیچ کدوم از مباحث اینجا مناسبتی با اینا نداره
خب ببین بعضی اوقات واقعا مفیده خوده من الان ۱۹ سالمه و قبلا تایپیکای زدم که واقعا با حرفاشون با راهنمایی هاشون زندگیمو تغییر دادن و تونستن کمکم کنن از این نظر هم نگاه کن