2777
2789

اینش بده كه تاپیك.میزنی نمیدونی اینی كه داره راهنماییت میكنه همسن بچته یا نوت😂 یهو میبینی طرف ده سالشه داره به من درس زندگی میده. كاش سن رو.كنار اسم میزدن

ماشالله 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم راحت باش سوال بپرس منم زیر18هستمو همه چی میدونم 

فدات شم اخه برو بخواب شما.....ما مامانا یه کم درد و دل کنیم

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

خب ایتجا سایت عمومیه هرکسی میتونه بیاد.افراد زیر ۱۸سال هم برا اینده شون شاید یهچیزی یاد بگیرن

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  
عزیزم اینجا یه فضای عمومیه نمیشه قفلش کرد که بهتره سوالهای شخصی رو نظرخواهی کنین کی مثلا در زمینه رو ...

قربونت اخه کلا زناشویی رو نمیگم که....همین بحث خارشوهر مادرشوهر فکر میکنی واسه این بچه ها چه منفعتی داره جز اینکه یه افعی میشن و میرن تو دل خانواده شوهر و .....هیچ کدوم از مباحث اینجا مناسبتی با اینا نداره

درست میگی واقعا اینجا بچه بازی شده قبلا بالای نینی سایت اگه درست یادم باشه نوشته بود  نی نی س ...

دقیقا من هر تاپیکی میزنم که سوال در مورد بچه و بارداریه فقط یکی دو نفر میان

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

خب ببین بعضی اوقات واقعا مفیده خوده من الان ۱۹ سالمه و قبلا تایپیکای زدم که واقعا با حرفاشون با راهنمایی هاشون زندگیمو تغییر دادن و تونستن کمکم کنن از این نظر هم نگاه کن 

وا جه ربطي داره اون بيچاره ها ادم نيستن خب چارتا چيز ياد ميگيرن كه فردا ازدواج كرد بجه دار شد نمونه كه چيكار كنم

شما خوشت مياد مثلا تو ي جمعي باشي كه مثلا ١٠سال ازت بزرگترن اصلا رات ندن و به حرفت گوش نكنن قطعا خوشت نمياد

موقع کنکور همه تاپیکا کنکوری بود......وای اخه مگه مدرسه س اینجا

به نظر من بچه ها باید بچگی کنن ........نه وسط سبزی پاک کردن و غیبت باشن

به نظر من نی نی سایت یه رسالتی داشت که از وقتی مسئولینش به فکر پول در آوردن افتادن از بین رفته

قبلا کجا انقدر تبلیغ داشت

همه سوالات هم در مورد بچه و مسائل مربوط به اون بود

وا جه ربطي داره اون بيچاره ها ادم نيستن خب چارتا چيز ياد ميگيرن كه فردا ازدواج كرد بجه دار شد نمونه ...

افرین .....همین چیزا باعث شده جامعه خراب شده....میان اینجا چیزایی هم که بلد نیستن یاد میگیرن.....متوجه میشی؟؟؟؟