2777
2789
دختر دایی من الان ۱۰ سالشه به فکر شوهرو این چیزاس انقدر دورو ورش دیده دیگه 😐😐

خیلی بده این طور واقعا من یه دختر خاله دارم 12 سالشه قشنگ اندازه سنش میفهمه و رفتار میکنه هنوز عالم بچگیشه خیلی خوبه که بچه ها اندازه سنشون بفهمن من خودم 16 سالگی ازدواج کردم پشیمون نیستم از ازدواج ولی میگم چرا انقدر زود بچه دار شدم اینهمه مسئولیت توی سن کم سخته واقعا با اینکه انتخاب خودمم بود 

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده این طور واقعا من یه دختر خاله دارم 12 سالشه قشنگ اندازه سنش میفهمه و رفتار میکنه هنوز عالم ...

دقیقا خیلی بده دختردایی من چون از اون موقعی که به دنیا اومد همش خواهراش نامزد بودنو تو این جو بزرگ شد و دید عین زنا رفتار میکنه یا فضولی میکنه

خیلی بده این طور واقعا من یه دختر خاله دارم 12 سالشه قشنگ اندازه سنش میفهمه و رفتار میکنه هنوز عالم ...

دقيقا شما ميتوني به همون ١٨ساله ها بگي خواهرانه مادرانه كه زود بچه دار نشن يكي از مفيد بودن اينكه بيان تو اين سايت همينه من نميفهمم استارتر با كجاش مشكل داره 

تقصیر منه که بفکر بچه هام مخصوصا که خودم یه دختر ده ساله دارم....اصلا دوست ندارم دغدغه هاش این چیزا ...

١٠ساله نه ي خانومي كه دانشگاه ميره ١٨سالشه و خوب و بد رو تشخيص ميده 

دقیقا خیلی بده دختردایی من چون از اون موقعی که به دنیا اومد همش خواهراش نامزد بودنو تو این جو بزرگ ش ...

واسه همینه من مخالف اختلاف سنی زیادم اون بچه هم حق داره اینطور باشه چون از اول تنها شده و توی جمع خواهراش جایی نداشته و از طرف دیگه ام مادرش نمیتونسته درکش کنه چون اخرش کلی اختلاف سنیشون بوده خیلی سخته واقعا

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
مطمئن باش ده ساله تو اين سايت نيست اونا الان انقدر جاهاي ديگه تو فضاي مجازي ديگه هستن كه فكرشونم اين ...

من از شما معذرت خواهی کنم حله؟؟؟؟؟؟ببخشید اصلا

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........
دقيقا شما ميتوني به همون ١٨ساله ها بگي خواهرانه مادرانه كه زود بچه دار نشن يكي از مفيد بودن اينكه بي ...

از نظر من هر محیطی چه مجازی چه واقعی یه سری فواید داره و یه سری مضرات هیچکدومم مطلق خوب یا بد نیستن شما فواید رو میبینی و استارتر مضراتش رو

درسته من به خیلی ها میگم ولی چه فایده افراد توی سن کم کلا تفکراتشون فرق میکنه و فکر میکنن خودشون عالمن من خودم اگه بگم سر چی بچه اولم دنیا اومد خندتون میگیره ولی خب مضراتی هم داره مثلا میان اینجا میبینن همه همسن هاشون متاهلن یا بچه دارن فکر میکنن خودشون از دنیا عقبن