2777
2789
عنوان

دارم از دست خواهرزادم گریه می کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 85 پست
دقیقا منم همینطورم ولی منم یه جاهایی اشتباه کردم متلا خیلی سر به سرش می ذاشتم  و باهاش شوخی می ...

من الان دقیقا همینطوری رفتار میکنم 

یاااا خدا😐😂

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بايد از نو بسازيش  من جايي كه ميفهمم نبايد  تن به خاستهاي بي موردش داد وگرنه لوس بار مياد ...

زود پشیمون می شه زود معذرت می خواد و دوباره زودفحش می ده واقعیتش اینقدر دلخور می شم ازش که دوباره نمی تونم بعد از معذرت خواهیش باهاش خیلی خوب باشم در مورد تلویزیون هم که متال زدید متلا دیروز مامانم به باباش گفت که  خیلی اذیت می کنه متلا تلویزیون و می گیم باید خاموش کنیم سرمون رفت نمی ذاره باباش خندید و گفت خب زور می گید تلویزیون واسه جی می خواید خاموش کنید؟! تو خونه خودشون کلا تلوبزیون رو شبکه پویاست و روشنه

عجب بچه ایه ولی خدایی فازتون چیه به خواهراتون رو میدین انقدر که شمارا بچه نگه دار کنن درکتون نمیکنم ...

عزیزم من مجردم خونه ی مامانمه و تقسیم می کنن بین دوتا مامان بزرگ از بس اذیت کرد گفتن می ذارنش مهد ولی بابام گفت گناه داره تابستونه متلا و ازاین حرفا دلمم نمی خواد یه کاری کنم که به خار من بذارنش مهد من نگهش نمی دارم مامانم بیشتر این نقش و داره پس اگر قراره حرفی گفته بشه اون باید بگه

به نظرم به جای خاهرت تربیتش کن اون که نتونست حداقل تو یه کاری کن این بچه بی ادب بار نیاد

به نظرتون این حقو دارم ؟؟این تربیتی که دارید می گین اگر توش داد زدن باشه این حقو ندارم اگر مبارزه باشه این حقو شاید نداشته باشم جون خبر می بره خونشون و اونا ناراحت می شن

بچه ای ک مادر براش وقت نذاره کسی نمیتونه تربیتش کنه ب نظرم من خودم خواهرزادم همش پیشمه حرفای من رو ...

عزیزم خیلی بده خییلی منم خواهرم سال کنکورم زایمان کرد و خب خیلی مشکلات داشتیم

عزیزم خیلی بده خییلی منم خواهرم سال کنکورم زایمان کرد و خب خیلی مشکلات داشتیم

کاملا درکت میکنم منم مثل توام

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶