2777
2789
عنوان

دارم از دست خواهرزادم گریه می کنم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 936 بازدید | 85 پست

باید خودتونم دست بکار بشید سیاست رفتار با بچه لجوجو یاد بگیرید چون خواهر زات نصف روز پیش شماس بنابرین یعنی نصف شخصیتش  با شما تشکیل گرفته پس .ادبو رامش کنید.بچه زود گول میخورن.شاید ی مدت جیغ جیغ کنن اما آخرش کوتاه میاد

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم به جای خاهرت تربیتش کن اون که نتونست حداقل تو یه کاری کن این بچه بی ادب بار نیاد

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
شاید کمی کلیشه ای باشه اما واقعا شدنیه باید برنامه های تفریحی متنوع برای کودک چیده بشه تا اینطوری کا ...

بچه ای ک مادر براش وقت نذاره کسی نمیتونه تربیتش کنه ب نظرم

من خودم خواهرزادم همش پیشمه

حرفای من روش اثر نداره فقط خواهرم روش اثر میذاره 

واسه منی ک کلی مشغله دارم خودم واقعا سخته بشینم با بچه خواهرم وقتمو بگذرونم 

من کنکور داشتم امسال اجیم میومد ۴-۵روز خونمون میموند من کلا انگیزمو از دست دادم نخوندم

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶
به نظرم به جای خاهرت تربیتش کن اون که نتونست حداقل تو یه کاری کن این بچه بی ادب بار نیاد

دو تربیتی شده 

بچه ک دو تربیتی بشه همینه 

من خودم ۲۲سالمه و مجردم مامانم باز خیلی حوصلشو داره خیلی باهاش راه میاد مهربونی می کنه ولی من زیاد حوصله بچه رو ندارم  زیاد نمی تونم همش قربون صدقش برم یا باهاش بازی کنم 

تو خونه اگر کار بد کنه باباش می زنتش البته خیلی بد نه هرچند کتک زدن بچه بد و خوب نداره همش بده خواهرم اصلا اینجور نبود ولی انگار اونم یاد گرفته گوشش و می پیچونه سرش بلند داد می زنه باهاش سر سنگین می شه 

همیشه از وقتی کوچیک تر بود اگر باباش تو جمع ما باهاش دعوا می کرد سرش داد می زد یا اینکه دست روش بلند می کرد خیلی ناراحت می سدیم به خصوص بابام بابام خیلی حساسه رو رفتار با بجه ولی باباش چند بار که ما محکم برخورد کردیم باهاش که نباید با یچه اینجور رفتار کنه گفت بچه خودمه حالا دلم از این می سوزه که اون فحشایی ما هیچوقت  از دهنمون درنمیاد و باباش بهش گفته میاد به ما می گه 

بچه ای ک مادر براش وقت نذاره کسی نمیتونه تربیتش کنه ب نظرم من خودم خواهرزادم همش پیشمه حرفای من رو ...

دقیقا منم امسال کنکور داشتم و خونمون خواهرم زیاد میومد اما از اول میخو محکم کوبیدم که سروصدا ممنوع
شمام واقعا اگ میخواستین درس بخونید باید تذکر جدی میدادید

لطفا ننویسین لهش کن و اینا چون دوسش دارم بچه خواهرمه بچه هست وقتی می خنده وقتی خوبه دلم براش ضعف می ...

من بچه جاریمو که ۵سالش بود به شدت شلوغو بی تربیت بود بازبون خوش رامش کردم طوری که فقط بامن خوب بودو بعدش ازیتم نمیکرد.مثلا اگ میحواست دست به چیزی بزنه میگفتم تو دختر خوبی هستی اینکارو نمیکنی.آفرین...یا در برابر خواسته هاش حرف فقط حرف خودم بود اگ گریه پاکوبی...هم میکرد اهمیت بهش نمیدادم طوری که انگار نیستش.حتی شده مامانشم اورده بهش گفته خاله اینطور..کرده...منم واقعیتو گفتم بهش که بچت بی تربیته...خلاصه من درصدی عاقلش کردم😁

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
دقیقا منم امسال کنکور داشتم و خونمون خواهرم زیاد میومد اما از اول میخو محکم کوبیدم که سروصدا ممنوع ...

😐من تذکر کارساز نبود

مثلا میگفتم قبول نمیشم اجیم میگفت خب نشی مگه چیه 

میام بی توجهی کنم  می بینم نمی شه متلا همه ی کوسن های مبلا رو می ریزه زمین  رو میز خط می کشه رومیزی ها رو می ریزه پایین غذاشو هرچی می گی بیا رو روفرشی بشین بخور حتی خودتم میری رو زمین می شینی می گی تو هم بیا اینجا بشین بازم گوش نمی ده  به در کمد در کشو آویزون می شه که می گی الان کنده می شه کلا خونه رو داغون می کنه بد رفتنش انگار خونه منفجر شده رو مبلا بپر بپر می کنه که هیچ اگر یه مسیری و بخواد بیاد به جای اینکه از روی زمین بیاد از روی مبلا  و میزا رد می شه و به اینا اویزون می شه واقعیتش رو خونه حساسم خونه رو تازه عوض کردیم  

سر هرچیزی حتی تو شوخیاش فحش می ده شاید  برای اینکه لج مارو دربیاره متلا امشب تو خیابون بو ...

وقتی ازین فوشا میده هیچ واکنشی نشون ندین.طوری وانمود کنید که انگار نشنیدید.چونه بچه از واکنش شما بشدت لذت میبره. اگه بدتون بیادو بهش تذکر بدین بیشتر لج میکنه تا حرض شمارو دراره واگرم بخندید  به حرفای زشتش بازم لذت میبرو تکرار میکنه که خودنمایی کنه

دور از جون  مال من وقتی میخوابه هم باید بشینم بالا سرش نذارم بیدار شه

من خودم به شخصه از بچه ها بیزار شدم 

این مدت خیلی اذیت شدم 😐

درسته لذتم داره ها

اما ادم بچه نداشته باشه ی درد داره داشته باشه هزار درد..

میام مهربون بشم یا می چسبه بهم و ولم نمی کنه یا اینکه اگر یه چیزی بخواد و بگم نه فحش می ده

خواهر زادت بیشتر به کدومتون وابسته هستو دوسش داره؟؟؟ مثلا اگه خیلی خودتو دوست داره وقتی فوش میده  مثلا بگوببین من چه  دخترحوبیم اصلا ازین حرفای زشت نمیزنم😁