2777
2789

بچه ها من یه خواهرزاده پنج ساله دارم که  خیلی شیطونه خواهرم شاغله و دخترش صبح ها تا ساعت سه خونه ما هست بعضی روزا بعد از ظهرا هم اگر کار داشته باشه میاد اینجا

خیلی شیطونه روزایی که اینجاست که کلا تلویزبون رو شبکه پویاست و با صدای بلند از وقتی از خواب بیدار می شه تا و قتی بیان دنبالش

همش داد می زنه فحش می ده اگر یه بازی بیاری که سرگرمش کنی متلا اول می گه می شه بازی رو به ما قرض بدین بعدش می گه می شه یه تیکش برای من باشه بعدش میگه کلش باید برای من باشه اگر بگی نه شروع می کنه به گریه کردن الکی و بهانه گرفتن و فحش دادن یا حتی بعضی وقتا می زنه اگر بگی اره که تا حالا همش همین بوده بد تر می شه همش می گه دلتون بسوزه ما فلان چیزو داریم دلتون بسوزه ...

دختره؟

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم

من خودم به شخصه عاشق خواهرزادمم 

اما هفته ای چن روز خونه ی مان خسته میشم چون همش میاد پیش من 

خیلیم دوسش دارما اما کلا بچه دوست نیستم مثل قبل 

چون بهونه گیره و شیطونی میکنه

هوا یه جوریه که موقع خواب هی باید بچرخیم که ته نگیریم 😟😛😶