2777
2789
عنوان

یعنی واقعا اینجا همه کدبانو و مرتبن؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست
همیشه اینجوری؟؟ 

نه بابا در طول هفته دوبار کابینت کول سطوح گاز و دست شویی و طی این خونه تکونی بود تازه کشوها م مرتب نکردم هنوز خستم ا دیروز 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

من خودمم همیشه باید زیرورو تمیز کنم الانم که نباید کار کنم بازم همینه اخلاقم شوهرمم که تمیز کنه کلی ایراد میگیرم باید همجا تمیز باشه ولی ریختو پاش تو هر خونه ای طبیعیه مخصوصا خونه ای که توش بچه هست ولی نه دیگه تا این حد 😷😷🤮🤮🤮🤮🤮

خدایا بچهامو به خودت سپردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خيلي مرتب و تميز نيست خونم اما ديگه كم كم  هفته اي يه بار جارو گردگيري ميكنم دستشويي و حمام هم ديگه خيلي تنبل بشم چهار پنج روز نشورم ملافه هم هفته اي يه بار عوض ميكنم اما مثلا شده ظرفام يه شب بمونن يا گاز كثيف بمونه يا پسرم ريخت و پاش كنه جمع نكنم حالا يه روز غذا هم چون بچه دارم هميشه درست ميكنم خودمم هر روز دوش و لباس عوض ميكنم اما خودمو شلخته ميدونم اما تميز

تازه این بدون بچه بوده 😂

دیگه بدتر ،اونم شوهرش نظامی بوده چجوری جرات کرده وضع خونش این باشه البته استارترم یکم گندش کرده بود و داستانو هیجانی چون نظامیاظهر خونن و همچیشون روقانونه 

دقیقا بدتر از اینشو تو خوابگاه دیدم بیرونشون با داخل واقعا یک دنیا متفاوت بود

آخه خوابگاه خیلی فرق داره با خونه عروس و داماد!

خوابگاه رو برای یه مدت محدود هستی احتمالا یخورده هم روی لج و لجبازی باهمدیگه بچه ها دست به کاری نمیزنن یخورده هم بهانه درس خوندن دارن 

ولی این موردش خیلی عجیبه 

آخه ما خانوما هر چی هم بیعار باشیم و حال کار نداشته باشیم اون اولش که وسایلمون نو هست خیلی حواسمون هست تمیز نگه داریم و مرتب کنیم و هر روز دستمال بکشبم و ...این مورد یا توی تعریفش اغراق شده یا اینکه عروس مشکل روانی چیزی داره

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد

من واقعا نظافت خونه برام مهمه.. مخصوصا دستشویی 

اما ریخت و پاش معمولی هم که میشه، واقعا کلافه و عصبیم میکنه. میگم یعنی واقعا بقیه هم خونشون همینجور میشه. بعضیا واقعا خیلی زبر و زرنگن.. همیشه حسرتشون میخورم، ک خونشون انگار اینه هست 

اما گاهی میگم افراط در تمیزی هم خوب نیست، خود زن داغون میشه

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت
دیگه بدتر ،اونم شوهرش نظامی بوده چجوری جرات کرده وضع خونش این باشه البته استارترم یکم گندش کرده بود ...

مخصوصا ناهار فکر کنم هرمرد خسته ای حساس باشه، 

مخصوصا ناهار فکر کنم هرمرد خسته ای حساس باشه، 

۹۰ درصد سرکاریو دروغ بود چون مردای نظامی اصلا تو کتشون نمیره این کارا من شوهر یکی از اشناهامون نظامیه۱۲یا۲ خونس غذا اماده خونه باید تمیز باشه عین پادگان چون اینجوری عادت کردن

آخه خوابگاه خیلی فرق داره با خونه عروس و داماد! خوابگاه رو برای یه مدت محدود هستی احتمالا یخورده هم ...

مدت محدود هم بااشه باید کف حمام کاشیاش سیاه باشه توش سوسک مرده و مو باشه نشورن یا دستشوییشونو از سنگ توالت نشورن یا ظرف نشسته ظهر ناهار بخورن بابا اینا دیگه واقعا کثیفترین بودن

مدت محدود هم بااشه باید کف حمام کاشیاش سیاه باشه توش سوسک مرده و مو باشه نشورن یا دستشوییشونو از سنگ ...

منظورم این بود که کثیفی خوابگاه ممکنه یه توجیهی داشته باشه ولی کثیفی خونه یه نو عروس تااا این حد اصلا

وگرنه بطور کلی کثیفی رو تایید نمی کنم

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
۹۰ درصد سرکاریو دروغ بود چون مردای نظامی اصلا تو کتشون نمیره این کارا من شوهر یکی از اشناهامون نظامی ...

اما اینجور زن های هستن.. گرچه منم نمیتونم این حجم کثیفی رو قبول کنم، اما دور از ذهن نیست