2777
2789
عنوان

یعنی واقعا اینجا همه کدبانو و مرتبن؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست

من از دیروز خونه تکونی گردم قالیچه های اتاق خواب و راهرو و آشپزخونه دوتا پتو همه جا رو بخار شور کابینت مبلا سرامیک آب وایتکشس و کف دستشویی  جا رو ناهارم قرمه سبزی گذاشتم حموم یخچال چند روز پیش امروز خواستم پردها رم در بیارم جان نداشتم باشه فردا تراسم تمیز کنم و زیر تخت 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز دیگه ک واقعا برام تعجبه اینکه  چرا بعضی خانما.. ک هفت قلم آرایش میکنن.. وقتی وارد عمق ز ...

خواهر من ماما هست میگه بعضی خانما میام ظاهرشون خیلی به خودشون رسیدن ولی پاشونو که برا معاینه باز میکنن از بوی بد آدم خفه میشه

معمولا تازه عروسا جو گیرن  برا تمیزی خونه 😂من ک اینجور بودم 😌 ای دختر خاله واقعا نیاز ب کمک ...

وای من ۲ ساله ک ازدواج کردم هنوزم جوگیرم 🤣🤣🤣

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

دیگه بهداشت جزء اولین مسایل مهم زندگیه!

مرد و زن هم فرقی نداره..من مرد کثیف رو هم نمیتونم تحمل کنم!

من واقعا تحمل ادم کثیف رو ندارم....

یکبار خونه دوستم رفتم دیدم نوار بهداشتیشو تو اتاق عوض کرده گزاشته روی میز ارایش و بعدش فکر کرد من ندیدم سریع برداشت برد انداخت سطل  ..من از دور دیدم دیگه هیچ وقت خونش نرفتم!!!

من خیلی کدبانو نیستم ..ولی هر روز دوش میگیرم..لباسمو عوض میکنم.. خونه رو هم تمیز نگه میدارم هرچی کثیف بشه در جا چه خودم چه شوهرم تمیز میکنیم!...

رختخوابمم ماهی یکبار ملافه ها رو میشورم...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
حالا اونا بنده خداها شايد عفونت دارن كه اومدن پيش ماما

نه منظورش اونا نبوده خودمم همینو دقیقا پرسیدم من خیلی دیدم کسایی که ظاهرشون خیلی شیکه ولی اصلا خجالت میکشم بگم تو خوابگاه چجوری بودن

کدبانو نیستیم ولی اینقدر چندش و کثیف هم نیستیم هرچند با عقل من جور در نیومد این حجم از کثافت در یک خانه اونهم خانه تازه عروس 😐

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
یه چیز دیگه ک واقعا برام تعجبه اینکه  چرا بعضی خانما.. ک هفت قلم آرایش میکنن.. وقتی وارد عمق ز ...

دقیقا تو خوابگاه که بودم مثلا طرف وقتی میرفت از در خوابگاه بیرون فکر میکردی چه ادم مرتبیه و چه به خودش میرسه اما وقتی میرفتی تو اتاقشون کوهی از ظرف های نشسته که رو به کپکی شد بودن رو هم تلنبار شده بود رژ لب زیبایی که رو لبش بود رو از پشت کمد پیدا کرد زد خودم شاد بودم دیگه اینکه افتضاح بود کف اتاقشون پر از اشغال 

خیلی وضعیت بدی بود وقتی میرفتن بیرون اما انگار از خودشون مرتب تر نیست!...

دقیقا تو خوابگاه که بودم مثلا طرف وقتی میرفت از در خوابگاه بیرون فکر میکردی چه ادم مرتبیه و چه به خو ...

دقیقا بدتر از اینشو تو خوابگاه دیدم بیرونشون با داخل واقعا یک دنیا متفاوت بود