2777
2789
عنوان

یعنی واقعا اینجا همه کدبانو و مرتبن؟؟؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیز دیگه ک واقعا برام تعجبه اینکه 

چرا بعضی خانما.. ک هفت قلم آرایش میکنن.. وقتی وارد عمق زندگیشون میشی... باید از کثیفیشون عووووق بزنی 

اصلا کاری ب خونه هاشون ندارما.. از نظر بهداشتی فردی داغونن بعضیاشون ولی هفت قلم ک چه عرض کنم هفتاد قلم اریش دارن اما دریغ از بهداشت فردی

تو در جان منی و من غم ندارم   خدایا شکرت
خیلیا ادعا دارن فقط

این ادعا رو خوب اومدی، یه نفرو میشناسم، دخترش بارها گفته خونشون از کثیفی و... داغونه.. بعد خونه خواهر و مادرش انگار مامور بهداشت هست 

ربطی به کدبانو گری نداره بحث بهداشت فردیه یعنی چی که آدم بو عرق بده و نوار بهداشتی شو همینجوری ول ...

اینو قبول دارم.. یا لباسای توی تشت😣

من تو اون تاپیک کامنت نذاشتم ولی به طور واضح دختر خاله ایشون مشکل روحی دارن و بهتره به جای سرکوفت زدن بهش کمکش کنن ببرنش روانشناس

به خدا درد نداره روانشناس

چه جوری پا درد میگیریم، سردرد میگیریم و... میریم دکتر، وقتی هم نشونه ای از یه اختلال روحی مثل ایشون هویدا میشه باید بردش دکتر روانشناس وگرنه ایشون تو هر زندگی دیگه هم بره همینه

ادم باور نمیکنه اخه....مگه میشه یکی تااون حد کثافط باشه

اون ک خیلی داغون بود... من سوال پرسیدم ببینم بقیه ک حالشون بد شده... در چه حدن 🤣

من خودم شده خونه ام نامرتب باشه، ولی عمرا بزارم داخل اون شرایط مهمون بیاد.. فازشون درک نمیکنم مهمون دعوت میکنن با خونه داغون