2777
2789

سلام عزیزای من از همتون یه خواهش دارم بهم کمک کنید . راستش بعد از مدتها یه خونه برای اجازه پیدا کردیم ولی خیلی های دیگه اونو میخوان و مشخص نیست واسه ما بشه . اینجا که هستیم خیلی  اذیت هستیم و جای خوبی نیست همسایه های خوبی نداریم  و کرایه خیلی بالاست و کمرمون خم شده  زیر بار این کرایه .... . واسه همین از همه تون خواهش میکنم  دعا کنید  این خونه واسه ما بشه .   بهر طریقی که میدونید  خدا بهتون گوش میده دعا کنید و  14   صلوات برای حضرت ام البنین  مادر گرامی حضرت عباس سلام الله علیه  و 14 صلوات برای  حضرت  نرجس خاتون مادر امام عصر (عج)  به نیت من بفرستین. برای اینکه بفهمم  برام دعا کردین  لطفا فقط یه استیکر برام بذارین .. خیلی وضعیتمون بد و حاد هست  به دعاتون نیاز دارم . خدا ایشالله  حاجت رواتون کنه..وقتی صلوات ها رو فرستادین  هر چی که به ذهنتون برام میاد بگین. انشالله خدا به واسطه دعا و قلبهای پاکتون همه تون رو حاجت روا کنه و صدقه سر شما به ما هم نظر لطف داشته باشه و این خونه مال ما بشه به خیر و خوشی و شادی و برکت  .. الهی امین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فرستادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
عزيزم برات فرستادم ميشه براى اين كه من هيچ امتحانيمو نيفتم دعا كنى🙏🙏 خيلى مهمه برام 😔 🙏🙏

البته عزیزم . ایشالله سرفراز و سربلند همیشه از همه امتحانات زندگی دینی معنوی و دنیوی بیرون بیایی .  التماس دعا