2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیاید کمک

137 بازدید | 17 پست

سلام 

خالم دو سال پیش یه پولی داد بهم گفت یه حساب به اسم خودم باز کنم براش چون اصلا بانک نمیره 

به صورت اتفاقی من و همسرم از همون بانک وام گرفتیم متاسفانه قسط واممون عقب افتاد از اون حساب که به اسم منه اما پولش مال خالمه بانک قسطا رو برداشته 

حالا خالم زنگ زده تا فردا صبح همشو میخوام 

حالا من چکار کنم ؟

چی بگم بهش؟

هیچ پولی توی خونه نداریم که بخوام بدم 

خجالت میکشم بگم پولی در کار نیست 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاره ای نیست باید جور کنی قرض کنی

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
از کی بگیرم اخه 😭😭😭

به مادرت بگو با خواهرش صحبت کنه مهلت بگیره

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
یعنی دو میلیون باید بدی به خالت؟ خب اکه داری یه تیکه طلاتو بفروش.

اره گفته تا صبح میخواد

خودمم تو فکرشم برم یه انگشتری چیزی بفروشم 

اگه تا سر ماه میتونست صبر کنه حقوق میگرفت شوهرم پولشو میدادم 😔😔😔😔😔😔

جور کن یه جور نزار بهت بدبین شه

خدا مرگ منو بده از دست این مرد که قسطاشو نداد من اینجوری شرمنده ام الان 😔😔😔 

پاشم برم انگشتری چیزی بفروشم بلکه جور شه