2777
2789
عنوان

بیاین با هم توبه کنیم و برگردیم به آغوش خدا💔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست

وقتی ما گناهی روترک میکنیم درواقع به خدا نزدیکترمیشیم وخداهم که توبه پذیر رودوست داره 😍

ازاون طرف شیطان این رودوست نداره😱وبه هردری میزنه تا یا زمینه اون گناه دوباره فراهم بشه (امتحان)😱

یا اینکه ماروازرحمت خدا مایوس کنه مثلا توذهنت میندازه که مگه میشه خداتوروببخشه با این گناه بزرگت

الان موقعی هست که با این افکار ووسوسه شیطان باید جنگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجنون شدم که راهی صحرا کنی مرا

گاهی غبار جاده ی لیلا، کنی مرا

کوچک همیشه دور ز لطف بزرگ نیست

قطره شدم که راهی دریا کنی مرا

پیش طبیب آمده‌ام، درد می‌کشم

شاید قرار نیست مداوا کنی مرا

من آمدم که این گره ها وا شود همین!

اصلا بنا نبود ز سرت وا کنی مرا

حالا که فکر آخرتم را نمی­کنم

حق می­دهم که بنده دنیا کنی مرا

من، سالهاست میوه ی خوبی نداده‌ام

وقتش نیامده که شکوفا کنی مرا

آقا برای تو نه ! برای خودم بد است

هر هفته در گناه، تماشا کنی مرا

من گم شدم ؛ تو آینه‌ای گم نمی‌شوی

وقتش شده بیائی و پیدا کنی مرا

این بار با نگاه کریمانه‌ات ببین

شاید غلام خانه زهرا کنی مرا

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خدایا توروبه خودت قسم میدم تورو به بزرگیت قسم میدم تورو به اون اسمی که هیچکس نمیدونه قسم میدم مشکل م ...

قهری هنوز فاطمه

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

حال و احوال گرفتار تماشا دارد

گریه ی عبـد گنـه کار تماشا دارد

آمدم گریه کنم تا که نگاهی بکنی

چون ستاره به شب تـار تماشا دارد

هر چه شد بین من و تـو ز همه پوشاندی

آبروداریِ ستـّار تماشا دارد

بـارها زیـر همه قـول و قـرارم زده ام

دست گیریِ تـو هـر بـار تماشا دارد

مهربـانی بـه گنـهکار بُــَود عادت تو

کـَرم سفرۀ غفـّار تماشا دارد

عاشق نیمه شب صحن و سرایِ نـجفـم

حـرم حیـدر کـرّار تماشا دارد

همۀ آرزویم یک سحر کرب و بلاست

شب جمعه حـرم یـار تماشا دارد

مادری دست به پـهلو پـسری پـاره گلو

گـریـه ها لحظۀ دیـدار تماشا دارد

روضـۀ قحطی آب و لبِ عـطشان حسین

گـوشۀ صـحن علمـدار تماشا دارد

خاک ری را به بـهای سـر آقـا دادند

زین جهت گریۀ بسیار تماشا دارد

کـاش امسال شـود سال ظهـور دلبـر

پـرچم خیمۀ دلـدار تماشا دارد

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
اره گلم...کلا دوران عقد من باقهرگذشت

😢

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

سوار تاکسی شدم،این مسیرهای بین شهری

تنها بودم تو ماشین دربست گرفته بودم وقتی سوار شدم خیالم راحت بود کرایه دارم پول تو جیبم هست میتونم حساب کنم

میگه وسطای راه تو بیابون شب یه دفعه دلهره عجیبی بهم دست داد.. لرز بدنمو گرفت

دست کردم پولامو بردارم دیدم نیست اون یکی جیبم دیدم نیست گفتم حتماً تو کیفمه شروع کردم تو کیفم گشتن دیدم نیست ای واییی

شروع کردم سر صحبت رو با راننده باز کردن

گفتم آقای راننده یه سوال ازت دارم: اگر کسی رو سوار کردی وسط راه بهت گفت که پول همراهش نیست، باهاش چه میکنی ؟!!

گفت:اول به قیافه اش نگاه می کنم!

از قیافه اش میفهمم راست میگه یا دروغ میگه من مشتری زیاد داشتم کارمه...

بهش گفتم : الان فرض کن منم. فکر کن من پول همراهم نیست با من چه میکنی…!!! یهو سرعتش رو کم کرد تو آیینه منو نگاه کرد

و گفت : به قیافه ات نمیخوره آدم بدی باشی ، می رسونمت دلم نمیاد  تو این بیابون رهات کنم… .

وقتی این قصه رو شنیدم بی اختیار گفتم خدا ما یه عمر بندگی تورو کردیم

تو این مسیر زندگی میترسم دم جون دادن یه لحظه حواسم رو جمع کنم ببینم هیچی با خودم نیاوردم

ببینم نمازام به درد نمیخورده..روزه هام به درد نمیخورده...

راحتت کنم ببینم لحظه آخر هیچی باهام نیست

دلت میاد رهام کنی به حال خودم به قیافم نگاه کن من آدم بدی نبودم

فقط یک آه و افسوس که مفت عمرم از دست رفت …

من برای علی (ع ) مشکی پوشیدم

من یه عمره حسین حسین گفتم....منو وسط بیابون رها نکنییی خداااا

خدایا ما رو می رسونی؟؟؟ یا همین جا وسط این بیابان سردرگمی پیاده مون میکنی؟؟؟

الهی و ربی من لی غیرک ...

.الهی العفو....

حدیث قدسی :

خداوند متعال : اگر بنده گان گناهکارم میدانستند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم از شدت شوق میمردنند

مهدیا تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد

حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد

یابن طه،یابن یاسین،یابن نور

کی شود از کعبه بنمایی ظهور

دوستان عزیزم 5 گل صلوات

به نیت تعجیل در فرج حضرت ولی عصر(عج)  بفرستید

انشاءالله حاجت روا باشید🌹🌹🌹