2777
2789

به خاطر همین خیلی ناامید و افسرده شدم.البته میدونم اینا گذری هست و بعدا حالم خوب میشه.ولی ترو خدا اونایی که قبول شدن بگن چی کار کردن من دعاشون میکنم.من خودم درس خوندم نه کلاس رفتم نه ازمون .البته سال اول رفتم که به نظرم نه تنها باعث پیشرفت نمیشد بلکه باعث پسرفتم شد .و اگه چیزی منو یاد دوران دبیرستان بندازه من ناامید میشم و اصلا حالم بهم میخوره .یکی از اون چیزا آزموناست.من خودم تو خونه از کنکور سال های گذشته آزمون میگرفتم

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یه دفترچه تهیه کن توش یه جدول بکش

جدول رو به دو قسمت تقسیم کن

تو یکی از ستون های جدول عوامل شکستتو بنویس

تو ستون دیگه عوامل موفقیت رو بنویس

تو اون دفترچه روش ص مطالعه هر درس روبنویس(حالا تو اینترنت گیرش بیارم یا از مصاحبه رتبه های برتر)

مهمترین قسمت تغییر دادن خودته( تغییر باور نگرش رفتارا)

از قانون جذب استفاده کن

ببین آزمون خوبه بدون آزمون خوندن گول زدن خودته خصوصا قلمچی خوبه شاید یکم سخت باشه ولی اگه بخای بجایی برسی باید سختیشم تحمل کنی دیگه جامعه آماریشم بالاس اکثر زرنگام شرکت میکنن

من هم کنکور رو با ازمون دادن تجربه کردم هم بدون اون.بدون آزمون دادن برام بهتر بود ولی گفتم که از کنکور های سال های پیش از خودم آزمون میگرفتم.بنابراین میدونم چه درسی رو خوب میزدم چه درس رو نه.مدام تست میزدم

آزمون های قلم چی به قدری سخت بود که منو نا امید میکرد خصوصا تو دروس اختصاصیش.

سال اولم رو خراب کردم به خاطر برنامه ریزیای مزخرفش که نه به مدرسه میخورد و نه چیز دیگه

آزمون های قلم چی به قدری سخت بود که منو نا امید میکرد خصوصا تو دروس اختصاصیش. سال اولم رو خراب کردم ...

من رتبه ي ١٧٠تجربي بودم 

خودمو مديون ازموناي قلمچي ميدونم 

چون بنظرم برنامه ريزيش عالي بود

من دقيقا طبق برنامه ها پيش ميرفتم 

تو اون دو هفته دوبار مباحثو ميخوندم و تست ميزدم با اينكه مدرسه هم ميرفتم