2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم آبروم رفته.بیاین بگین چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5531 بازدید | 87 پست
خيلي سخته زندگي براشون ك😱

نه من هیچوقت اهل چک کردن نبودم یبار گوشیشو خاستم ببینم که اونم ندیدم زود خاموش کردم اینم اتفاقی گوشی دست خودش بود دیدم .

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ازوقتی امدم سایت  به خودمم شک دارم 🤪🤪میگم این زن چراانقد گوشی حالا شوهر ک بماند

😅😅😅عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من انقدر نترسم ب هر کی اراده کنم با خط خودم زنگ میزنم بعد ب شوهرم میگم اونم باهام دعوا میکنه و عصبان ...

شوهر من هم به من بی اعتماد میشه هم دوستش.زیادی حساس شوهر من

اره زنگ زد بعدش ج ندادم

تموم شد رفت ،دوباره هم  زنگ زد زمانی مثلا سمج بازی در آورد و شما هم حواست نبود و جواب دادی ، اصلااااااا نشون نده که میشناسیشو کی هست و سریع -سلام - علیک ،ببخشید حتما  اشتباه شده ، تمام تازه شم اگه خیلی دوست صمیمی و خانوادگی نیست که اصلا شمارشو بلاک کن که از رو عکس پروفایلی چیزی هم نشناسه و به همین سادگی 😊

عاقل باش یعنی چی بش بگم زن با سیاست این کارو نمیکنه اصلا ب رو خودت نیار و اگه م شوهرت چیزی گف بگو ع ...

آره از همین میترسم.حالا فک میکنه من قصد دیگه ای دارم.تنها ترسم اینه که بشناسه منو.الان عکسامو پاک میکتم

تموم شد رفت ،دوباره هم  زنگ زد زمانی مثلا سمج بازی در آورد و شما هم حواست نبود و جواب ...

من کلا دوبار دیدمش.با شوهرم خیلی صمیمی هستن.شمارمم نداره.میگم اگرهم چیزی نگم و منو بشناسه تا آخر فکر میکنه من قصد بدی داشتم تک زدم بهش.

آره از همین میترسم.حالا فک میکنه من قصد دیگه ای دارم.تنها ترسم اینه که بشناسه منو.الان عکسامو پاک می ...

اره زود پاک کن ولی اگه شمارتو از قبل نداشته باشه یا عکساتو ندیده باشه احتمالا زنگ بزنه یا پیام بده اگا زنگ زد جواب یابگو اشتباه گرفتم

هرچی عکس تو تل یا واتساپ یا اینستا داری مال اینستام فقط پروفشو بپاک 

وقتیم زنگیدو تموم شد یا پی ام دادو تموم شد بعدش بلاکش کن بعد چن روزم از بلاک درش بیار چون بالاخره معلومه کیارو بلاک کردی که شوهرت نفهمه ی وقت

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
من کلا دوبار دیدمش.با شوهرم خیلی صمیمی هستن.شمارمم نداره.میگم اگرهم چیزی نگم و منو بشناسه تا آخر فکر ...

اینستات قفل باشه ها

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم