2777
2789

سلام بچه ها،بگین من چیکار کنم بااین اخلاق مادرشوهرم،مادرشوهرم تنها زندگی میکنه درامد انچنانی نداره....یه کوچه باهم فاصله داریم،هرچند وقت یبار بهم ز میزنه اه و ناله ک چرا پسرم نمیاد بهم سربزنه،چرا ز نمیزنه بهم،من ی امیدی دارم ب پسرم و فلان،چرا پسرم بهم نمیگه مادر پول داری یانه،بخدا بدجنس نیستم ولی خودمون اوضاع مالیمون داغونه امروز ز زد انقد حرف زد و گریه کرد منم اعصابم خورد شد بهش گفتم مامان اوضاع مالی ماهم داغونه این ماه من گوشوارمو فروختم بخاطر فشار مالی....اصلا عین خیالش نبود،اعصابم خورد میشه بجای اینکه ز بزنه ب دخترش دردودل کنه ز میزنه ب من،خوب منم باردارم فکروخیال خودم دارم،ب دخترش ز نمیزنه چون ب دامادش برمیخوره،گاهی بخودم میگم تو جوونیش سفر رفته کلی طلا و خرج کرده،نتونسته جمع کنه شوهرش فوت کرده حالا منکه جوون هستم نه پس اندازی نه سفری....بخدا خودمونم نداریم وگرنه کمکش میکردیم از لحاظ مالی ولی فک میکنه ولخرجیم....اصلا هم نمیتونم ج بدم همش سکوت میکنم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش

ج و ز

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هی میگه این پسر معلوم نیست ب کی رفته،چرااینجوریه،هی میخوام بگم حاصل تربیت شماس میگم بزار بی احترامی نکنم

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
گناه داره خب همین یه پسر رو داره دیگه چه بداخلاق

بداخلاق نیستم عزیزم،لخدا خودمون کلی قسط داریم،ازخدامه حقوق انچنانی داشتیم کمکش میکردیم ولی با دوتومن حقوق و ی تومن قسط بنظرت میشه کاریش کرد؟خوب ب دخترش بگه دردودلاشو چون دخترش مریضه ب اون نمیگه ب من میگه

به همسرت بگو 

رفتار مامانش باعث تنش عصبی شما میشه 

بگو امروز حالم بد شد 

فشار عصبی باعث به بلایی سر بچم بیاد کی جواب منو میده 

بگو به مادرش بگه 

اگر داشته باشین با کمال میل کمکش می‌کنید و نیتز به یاد آوریش  ندارید اما وقتی ندارید زنگ زدنش هم بیخوده 

بگه شما طلاهاتو فروختی 

بگه کاری داشتی به خودم بگو اعصاب فلانی رو خورد نکن اون بارداره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چند وقت یکبار میرین خونش

من الان باردارم خونش طبقه پنج بدون اسانسور هس،نمیتونم برم،شوهرمم نمیره زیاد فعلا....هرچی بهش میگم تو برو کم میره،انتظار داره هر روز بره،من خودم شوهرمو نمیبینم زیاد بعد کارش میره اسنپ....بخدا دخترش ماهی یبار میره خونش

خوبه خودت میگی دخترش مریضه انقدر قلبت سیاهه ک میدونی مریضه بازم میگی ب دخترش بگه  

در ضمن وظیفه شوهرتونه کمکش کنه اون پسرشه از داماد نمیشه انتظاری داشت 

هرچقدر کمک کنین  خدا همونقدرم ب زندگیتون برکت میده  بترس از روزی ک دلش بشکنه