2777
2789

سلام بچه ها کسی روانشناس سپیده هاشم زاده مرکز مشاوره صبح امید آریا رفته ؟ چجور مرکزیه ؟ این روانشناس چجور آدمیه ؟ کارش خوبه به درد زوج درمانی میخوره ؟ اونجا روانشناس بهتری هم هست ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره همونه . اولین باره میخوام برم پیشش ولی چیزی ازش نمیدونم در حد کلیپ میشناسمش

کسی که اونقد زرنگه تو اینستا اونجوری خودشو معروف کرده پس میشه روش حساب کرد

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵
کسی که اونقد زرنگه تو اینستا اونجوری خودشو معروف کرده پس میشه روش حساب کرد

آره کلاهبردار موفقیه 

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

سلام و عرض ادب 

هر چند نظر من در این رابطه خیلی با فاصله از زمان پرسش شما بیان میشه ولی اکیدا از نظر من اگر به ایشون مراجعه نکردیدن و فکر مراجعه دارین، منصرف بشین و بعد از تحقیق بیشتر به ایشون مراجعه کنید و شاید بعد از تحقیق  روانشناسان و مشاوران اعلم تری پیدا کردین 

ایشون هیچ رزومه  روشنی ندارن 

تلاش من برای پیدا کردن بیوگرافی از ایشون به نتیجه نرسید و فقط دو عنوان مقاله که در کنفرانس انسجام مدیرت و اقتصاد در توسعه چاپ شده رسیدم که با این احتمال  که تشابه اسمی صرف نباشد.

(قابل مشاهده در آدرس : 

https://www.civilica.com/Paper-MEUCONF02-MEUCONF02_761=بررسی-ماهیت-بهداشت-روانی-و-ارتباط-آن-با-سلامت-روانی-و-امنیت-درونی-افراد-و-عوامل-موثر-بر-آن.html

در حالی که ایشون خودشونو داخل پیچ اینستا شون  دکتر معرفی کرد در قسمت بیوگرافی نوشتن دانش پژوه دکترا یعنی هنوز دکترا خودشون اخذ نکردند فقط دانشجو دکترا هستن نه فارغ التحصیل (صداقت جز شروط یک مشاور خوب است) و خط پایین نوشتن رساله phd  و حتی عنوان تز دکترا شون بیان نکردن، وقتی بنده از ایشون از طریق واتساپ عنوان جویا شدم به سین کردن پیام بسنده کردن و پاسخی ندادن.

در رابطه با اون نظری دوستی که گفته بود چون تونسته توی خودش توی اینستا معروف کنه پس قابل اعتماد 

باید بگم هر کسی تو اینستا معروف باشه قابل اعتماد حتی اگر بگه برین خوتتونو بکشید!!! معیار های قابل اتکا تری هم وجود داره. 

ببخشید نظرم طولانی شد. 

سلام و درود

(روی سخنم با دکتر سپیده هاشم زاده است)

دیروز با شما مشاوره داشتم اصلا راضی نبودم و به هیچ کس هم توصیه نمیکنم که از مشاوره های شما بهره ببرد.

پوزش میخوام که اینطور رک و پوست کنده صحبت میکنم شما بعنوان مشاور از نظر بنده باید بتونید ارتباط خوبی با مراجعه کنندگانتان داشته باشید ولی دیروز انگار از دماغ فیل افتاده بودید (با عرض پوزش مجدد) .

هیچ حرف تازه ای برای من نداشتید و خوبه سطح آگاهی مخاطب خودتون رو تشخیص بدید و با توجه به آن مطالبی جدید ، آموزنده و کاربردی به وی بفرمایید.

البته اینکه سروقت تشریف آوردید (حتی کمی زودتر) خیلی عالی بود و قابل تقدیر است اما اینکه زمان جلسه رو فرموده بودید یک ساعت و بعد از 45 دقیقه ( آن هم با ساعت خراب روی دیوار) جلسه رو به پایان رسوندید عجیب بود. گرچه اگر بحث خوب پیش میرفت شاید یک ربع یا 20 دقیقه هم کفایت میکرد و کیفیت مهمتر از کمیت است ولی متاسفانه صحبت های شما مطلقا کیفیت نداشت و هیچ چیز جدیدی نفرمودید.

حیف وقتی که گذاشتم.

پاینده باشید

در جلسه مشاوره چندین بار عنوان کردن در جلسات دوم و سوم صحبت خواهد شد (فقط به فکر بیزنس بود) در حالی که ایشون اینقدر سطح اطلاعتشون پایین بود که تقریبا از دقیقه 20 به بعد هیچ حرفی برای گفتن نداشتند گرچه در همان 20 دقیقه اول هم حرفی برای گفتن نداشتن.

خیلی مغرور و مشاوره با ایشون را مطلقا توصیه نمیکنم حتی اگر رایگان باشد به مفت هم نمی ارزد. حیف وقتی که پیش دکتر سپیده هاشم زاده تلف بشه

درود، امیدوارم این نظر من باعث راهنمایی دوستان بشه وبدونن که مشاوره روانشناس خوبی نیست سپیده هاشم زاده کارش کلاهبرداری چرا هر بی وجدانی میاد ازموقعیت مردم سو استفاده میکنه کی به همچین آدمی مدرک مشاوره و روانشناسی داده برای چی نظارت نمیکنید سپیده هاشم زاده انگار از غار امده گول کلیپای اینستاشو نخورید اصلا نمیتونه ارتباط برقرار کنه با مراجعش چیزی که تو اینستاگرام نشون میده نیست منم اول فکر میکردم خیلی خوبه تا وقت گرفتم ایشون تا ۳۰۰ هزارتومن نریزی وقت مشاوره برات نمیزارن حالا این بکنار وقتی باهاشون تماس گرفتم اصلا خوب نبود وقتو تلف میکرد میخواست فقط وقت بگزره راهنماییم نکرد که هیچ تازه باحرفاش داشت ناامیدم میکرد ولی من هیچ موقع ناامید نمیشم بعد اصلا به کارشون تعهد ندارن مشاوره ۱ساعت میگیری ۳۰۰ هزارتومن میریزی ۱ ساعت صحبت نمیکنه که کلن ۴۵ دقیقه صحبت کرد که تواین ۴۵ دقیقه همش هیچ حرفی نزد هیچی بلد نبود یک آدمی هست که داره از مردم اخاذی میکنه اول اینکه برای ۱ ساعت ۳۰۰هزارتومن خیلی زیاد تعرفش نیست از دست این خانم شکایت کنید

منم دنبال رزومه از ایشون و تحصیلاتشون بودم و چیز روشنی پیدا نکردم مخصوصا که متولد 1370 هم هستند. و تو پبجشون هم متوجه شدم خیلی از اطلاعاتی که میدن کاملا کپی کلیپ های خارجی مهارت های رابطه است

درود، امیدوارم این نظر من باعث راهنمایی دوستان بشه وبدونن که مشاوره روانشناس خوبی نیست سپیده هاشم زا ...

پیج اینستا شو گزارش بزنید شاید اینستا پیجشو ببنده منم بهش شک کردم سن شم کمه مشکوک میزد

سلام و درود (روی سخنم با دکتر سپیده هاشم زاده است) دیروز با شما مشاوره داشتم اصلا راضی نبودم و به ...

برو تو اینستا پیج بزن پیج معرفی سپیده هاشم زاده اینا رو اونجا هم بنویس هرچن ک گوگلم خوبه من الان اسمشو سرچ زدم پستای تو اومد 

سلام و درود (روی سخنم با دکتر سپیده هاشم زاده است) دیروز با شما مشاوره داشتم اصلا راضی نبودم و به ...

چجور دلتون بار داد 300 بدین؟! این همه مشاور اسم و رسم دار ک مطب دارن همه چی شونم مشخصه 

من کلی روانشناس عوض کردم هیچ کدومشون به درد نخوردن چه آقا و چه خانم اما انصافا کار دکتر خشایار نعماوی زاده عالی بود. فقط اون تونست مشکلمو حل کنه. شمارشو واست میذارم دوست داشتی ازش وقت بگیر مشاوره تلفنی هم داره .شمارش 09351305590