سلام و عرض ادب
هر چند نظر من در این رابطه خیلی با فاصله از زمان پرسش شما بیان میشه ولی اکیدا از نظر من اگر به ایشون مراجعه نکردیدن و فکر مراجعه دارین، منصرف بشین و بعد از تحقیق بیشتر به ایشون مراجعه کنید و شاید بعد از تحقیق روانشناسان و مشاوران اعلم تری پیدا کردین
ایشون هیچ رزومه روشنی ندارن
تلاش من برای پیدا کردن بیوگرافی از ایشون به نتیجه نرسید و فقط دو عنوان مقاله که در کنفرانس انسجام مدیرت و اقتصاد در توسعه چاپ شده رسیدم که با این احتمال که تشابه اسمی صرف نباشد.
(قابل مشاهده در آدرس :
https://www.civilica.com/Paper-MEUCONF02-MEUCONF02_761=بررسی-ماهیت-بهداشت-روانی-و-ارتباط-آن-با-سلامت-روانی-و-امنیت-درونی-افراد-و-عوامل-موثر-بر-آن.html
در حالی که ایشون خودشونو داخل پیچ اینستا شون دکتر معرفی کرد در قسمت بیوگرافی نوشتن دانش پژوه دکترا یعنی هنوز دکترا خودشون اخذ نکردند فقط دانشجو دکترا هستن نه فارغ التحصیل (صداقت جز شروط یک مشاور خوب است) و خط پایین نوشتن رساله phd و حتی عنوان تز دکترا شون بیان نکردن، وقتی بنده از ایشون از طریق واتساپ عنوان جویا شدم به سین کردن پیام بسنده کردن و پاسخی ندادن.
در رابطه با اون نظری دوستی که گفته بود چون تونسته توی خودش توی اینستا معروف کنه پس قابل اعتماد
باید بگم هر کسی تو اینستا معروف باشه قابل اعتماد حتی اگر بگه برین خوتتونو بکشید!!! معیار های قابل اتکا تری هم وجود داره.
ببخشید نظرم طولانی شد.