2777
2789

منو خواهرشوهرم همزمان باهم عقد کردیم عروسیمونم شش ماه بعد از اونا ما عروسیمونو گرفتیم خواهرشوهرم هرروز با شوهرش دعوا میکنه قهر میکنه میاد خونه باباش ماهم طبقه بالا خونه پدرشوهرمیم مادرشوهرِ خواهرشوهرم اونو زده و فحشش داده و از خونه بیرونش کرده از همون روز اول هروقت خواهرشوهرم با شوهرش دعواش میشد اونو مادرش سعی میکردن بین منو شوهرمم شکرآب کنن دیگه خسته شدم من همش شوهرمو نرم میکنم یه بار که میره خونشون از این رو به اون رو میشه دیگه نمیدونم‌ چکار کنم مادرشوهر همیشه سعی مکنه همه خانوادرو قانع کنه که من بدم و پدرسوختم و آدم خوبی نیستم

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه  

بیخیالیییی فقط بیخیالی

خدایاااا شکککررررررررتتتتتتت بخاطر معجزه ای که کردی......توکل کردم بر خداوندی که مهرش طوفان زدگان را کشتی نوح است......🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗خداوندا خیلی دوستتت دارم و ازت ممنونم بخاطر توراهی قشنگی که بهمون هدیه دادی...خداوندا قسمت همه ی منتظران کن منم یه روزی خیییلی منتظر بودم....اما به تو امید بستم و به خودت توکل کردم و از همه کس به غیر تو قطع امید کردم و تو مهربونی کردی و بهم بخشیدیش خدایااااا بی نهایت شکرت و شکرت وشکرررررتتتتتتتت ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلشون نده و بیخیالشون باش و فقط با همسرت خوب باش که تحت تاثیر اونا قرار نگیره

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

شوهرت باید عاقل باشه اگه دوستت داشته باشه با این حرف ها چیزی نمیشه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

عزيزم برات مهم نباشه.تا ميتوني خونشون نرو اگرم مجيور شدي بري اصلا يك كلمه هم حرف نزن.ازشون به شوهرت بد نگو اصلا

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

دقیقا مثل مادرشوهر من چون دختر خودش طلاق گرفته منم باید طلاق بگیرم.. هر فرصتی گیر بیاره هر ثانیه داره بد منو به شوهرم میگه آخه چقدر یه ادم میتونه پست و حسود باشه

دخترم تمام زندگی من
عضویتت مبارک صبر کن یکم بگذره اعتماد چند نفرو به دست بیاری بعدش تاپیک جنجالی بزن. گزارش   &nbs ...

من وقعا ربط تاریخ عضویت رو به موضوع یا تاریخ تاپیک زدن نمیهمم!!

چرا گیر بیخودی میدین؟

عضویتت مبارک صبر کن یکم بگذره اعتماد چند نفرو به دست بیاری بعدش تاپیک جنجالی بزن. گزارش   &nbs ...

عضویتِ شمام مبارک

معمولا کسایی که تازه عضو میشن و مورد دارن

تاپیک +18میزنن

شما حرص نخور

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیرم برا همین مشکلم عضو شدم به پیشنهاد یکی از دوستام

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه