2777
2789
عنوان

مادرم داره میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 51 پست

من اصلا بحثم بخشيدن ونبخشيدن نيست

اتفاقا هركس ظلمي در حقم كرده به مرور زمان بخشيدمش

ولي اصلا محبور به رفت و امد دوباره نيستم

ميبخشم و اگر جايي ديدمش خوب برخورد ميكنم ولي از زندگيم حذفش ميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساسی برخورد نکنید مادر دیدم بچش قرص ترامادول خورده عین خیالش نبوده مادر دیدم با وجودیکه خودش پرستا ...

در هرصورت ما انسانیم و سرشار از فروتنی و مهربانی بخشش زورکی  فایده نداره...من به حرفهایه شما کارندترم اما بالا توضیح دادم که یه خط متنو جا انداخته بودم 😘

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕

چرا ببخشی به قول خودت بهترین سالهای عمرت بخاطر بی مسئولیتی اونا از دست رفته زندگیه یباره عذاب کشیدی اون راحت با شوهرش زندگی کرده بزار اونم عذاب بکشه حال تورو بفهمه اصلاااا نمیتونم فکربخشش این آدمارو به ذهنم راه بدم حتی

👪
اگر تمام دنيا رو به پاي مادرت بريزي نميتوني به اندازه ي بال مگس يك لحظه ي اون يك ماه رو جبران كني &n ...

من حامله ام حاملگیم هم خوب نیست همش حالم بده ولی اصلا اعتقادی ب تقدس پدر و مادر و هیچ انسانی ندارم پدر و مادر هم انسانن. خوب و بد با لیاقت و بی لیاقت دارن. هیچ بچه ای برای اومدنش تصمیم نگرفته من خودم با شوهرم با وجود درک مشکلات مملکت و زندگی این بچه رو داریم دعوتش میکنیم ب این دنیا. واقعا گاهی فکر میکنم حق داره سرزنشمون کنه. 

اگر تمام دنيا رو به پاي مادرت بريزي نميتوني به اندازه ي بال مگس يك لحظه ي اون يك ماه رو جبران كني &n ...

اره ولی متهمت میکنن کسانیکه  تواین تاپیک هستن😉😒

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
میشه داستانت را تعریف کنی.

چند نفر از دوستان خواستن داستان رو تعریف کنم. مادر و پدرم فامیل بودن و پدرم به شدت سرتر از مادرم. سالها مشاور رفتن که بتونن رابطشون رو درست کنن اما نشد. دلیل تنفر مادرم از من توجه زیاد پدرم به من بود و اینکه من چیزایی رو‌بدست میاوردم که اون نمیتونست داشته باشه. همه فامیل میدونستن از من بدش میاد. وقتی بچه ها رو ترک کرد و من براشون مادری کردم سعی کرد به اشکال مختلف منو تو چشم همه بد کنه و بلاهای بدی سرم اورد که ترکشش به خواهرام هم خورد. چند سال پیش یه بار بخشیدمش و بخاطر نیاز شدید خودم به محبتش تو خونم راش دادم اما بدجوری پشیمونم کرد. ادمیه که تو روت خوبه یهو از پشت ضربه میزنه. من مادر نشدم ولی شبهای زیادی بالا سر خواهرام صبح کردم.  دل سنگ ندارم اما واقعا جای بخشش نمیبینم. اونایی که میگن ببخش یه دلیل قانع کننده بیارن لطفا

جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم و‌شنیدم همه اش بازی بود
من حامله ام حاملگیم هم خوب نیست همش حالم بده ولی اصلا اعتقادی ب تقدس پدر و مادر و هیچ انسانی ندارم پ ...

مظر شمام محترمه 

من هم باردارم سرصبح كه ميرفتم و بالا مياوردم و معده م ميزد ير دلم 

چشمام دو دو ميزد 

ميومدم خودمو مينداختم رو پتومو ميگفتم خدايا كمكم كن 

فشار روي ٨ نخوردن غذا و ويار و استرس 

همش ميگفتم مامان خيلي برام عزيزي

درحالي كه مامانم ازنظر من بي عاطفه ترين مادر دنياست 

ولي مادره مااااااادر 

اين هم نظر من

اللهم عجل لولیک الفرج ...
چند نفر از دوستان خواستن داستان رو تعریف کنم. مادر و پدرم فامیل بودن و پدرم به شدت سرتر از مادرم. سا ...

راستشو بگم من بودم نمیبخشیدم این خانوم از اولش مشکل قلبی داشته قلبش واسه بچه هاش نمیزده  

چند نفر از دوستان خواستن داستان رو تعریف کنم. مادر و پدرم فامیل بودن و پدرم به شدت سرتر از مادرم. سا ...

کاش اونای ک میگن مادرفرشته س بیان اینو بخونن مادر داریم تا مادر این شیطان واقعی بوده چقدسختی کشیدی شما😣

👪

من كه نميگم ببخش كه دليل قانع كننده بيارم 

من ميگم خودت فكر كن و عاقلانه تصميم بگير وقتي دوتابچه رو تونستي بزرگ كني پس قطعا عاقلي

اللهم عجل لولیک الفرج ...