خیلی ساله که مادر و پدرم جدا شدن و هر کدوم ازدواج کردن. دوتا خواهر کوچکتر داشتم که تو این سالها هم براشون پدر بودم هم مادر. حالا مادرم بعد یه عمر واسطه فرستاده که به خاطر بیماری قلبی احتمال مرگم هست. قبل مرگم بچه هام رو اشتی بدید... البته نمیدونم منم جز بچه هاش حساب کرده یا نه... حالا نمیدونم چیکار کنم.نمیتونم گذشته رو فراموش کنم و ببخشمشون. جوونی که باید خوش میگذروندم شبانه روزی کار کردم که جای پدر مادر رو کمی برای خواهرام پر کنم. مگه میتونه این سالها روبه من برگردونه که ببخشم؟؟؟ شما جای من بودید چه میکردید. میزاشتید تو حسرت دیدن بچه هاش بمیره یا....؟؟؟
جز عشق که اسباب سرافرازی بود هر چه دیدم وشنیدم همه اش بازی بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خاست خودش که قطعا نمیاد عزیزم اما بالاخره من شاید شرایطم اینطوری باشه ولی باز هم محبت از ته دلم بهم میگه مادر در همه حال و در همه صورت مادره..خوبه مهربان باشیم
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
ميدونم عزيزم مامان منم فرشته هست خودمم مامان دوتا گل دخترم ولي مامانا هم ميتونن بد باشن ميتو ...
ببخشید درسته من یه جایه پست رو اشتباه منظورش رو گرفتم...الان حق با استارتره میتونه نره چون زمانیکه باید مادرش میبوده ول کرده و رفته من اینو انگار اصلا نخوندم واقعا دلم گرفت...😢
خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره ای مشکلی تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که کار تورو اون راه بندازه گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
به خاست خودش که قطعا نمیاد عزیزم اما بالاخره من شاید شرایطم اینطوری باشه ولی باز هم محبت از ته دلم ب ...
احساسی برخورد نکنید مادر دیدم بچش قرص ترامادول خورده عین خیالش نبوده مادر دیدم با وجودیکه خودش پرستار بوده بچه مریضش رو دیر برده دکتر بچه مرده بخاطر عفونت که اینکارش تو شبکه های جهانی سر و صدای زیادی هم کرد
عزیزم دلم گرفت.اولا که خدا شفاش بده و حالش خوب بشه و خوش و خرم باهم زندگی کنید.دوما اینکه میدونم سخته اما ببخش.خودتم روزی بچه دارمیشی بزرگ میشن.دل مادرو نشکن که دورازجون بچه هات بعدا اینکارو کنن.احترامبه والدینت بذار هرچند گذشته خوبی نداشتی.بنظرم حتما همتون برید کینه هارو دوربریزید.خدارو چه دیدی انشاءالله شاید حالش خوب شد و همه باهم خوشی زندگی کردید.چندسالته