2777
2789
عنوان

مادرم داره میمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 1370 بازدید | 51 پست

چه شرایط سختی والا چی بگم

ببخش سخته اما آرامش داره هم برای شما هم برای اونی که تو پنجه مرگ اسیره

پدر و مادر حتی اون نوع بدش انتخاب ما نیستند و یه جورای به ما وصلند و آدم رضا نیست حال بدشون رو ببینه

ببخشيد حرفتون روقبول ندارم...مادر به خواست خودش نه ماه بارداري رو تحمل ميكنه منتي سر بچه نيست

منم قبول ندارم بچه زوری و به خواست خودش نمیاد که

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبول ندارم بچه زوری و به خواست خودش نمیاد که

به خاست خودش که قطعا نمیاد عزیزم اما بالاخره من شاید شرایطم اینطوری باشه ولی باز هم محبت از ته دلم بهم میگه  مادر در همه حال و در همه صورت مادره..خوبه مهربان باشیم

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
عزیزه دلم نظرت قابل احترامه  ولی از دیده  من مادر فقط فرشته یه زمینیه  و بس😘

ميدونم عزيزم مامان منم فرشته هست 

خودمم مامان دوتا گل دخترم

ولي مامانا هم ميتونن بد باشن ميتونن ظلم كنن به بچشون

اتفاقا خطاي بچه قابل چشم پوشيه ولي پدر و مادر نه 

چون اونا تصميم گرفتن و قبول مسئوليت كردن براي بچه دار شدن

ميدونم عزيزم مامان منم فرشته هست  خودمم مامان دوتا گل دخترم ولي مامانا هم ميتونن بد باشن ميتو ...

ببخشید درسته من یه جایه پست رو اشتباه منظورش رو گرفتم...الان حق با استارتره میتونه نره چون زمانیکه باید مادرش میبوده ول کرده و رفته من اینو انگار اصلا نخوندم واقعا دلم گرفت...😢

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
به خاست خودش که قطعا نمیاد عزیزم اما بالاخره من شاید شرایطم اینطوری باشه ولی باز هم محبت از ته دلم ب ...

احساسی برخورد نکنید مادر دیدم بچش قرص ترامادول خورده عین خیالش نبوده مادر دیدم با وجودیکه خودش پرستار بوده بچه مریضش رو دیر برده دکتر بچه مرده بخاطر عفونت که اینکارش تو شبکه های جهانی سر و صدای زیادی هم کرد 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

عزیزم دلم گرفت.اولا که خدا شفاش بده و حالش خوب بشه و خوش و خرم باهم زندگی کنید.دوما اینکه میدونم سخته اما ببخش.خودتم روزی بچه دارمیشی بزرگ میشن.دل مادرو نشکن که دورازجون بچه هات بعدا اینکارو کنن.احترامبه والدینت بذار هرچند گذشته خوبی نداشتی.بنظرم حتما همتون برید کینه هارو دوربریزید.خدارو چه دیدی انشاءالله شاید حالش خوب شد و همه باهم خوشی زندگی کردید.چندسالته

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم