2777
2789
عنوان

حركات جنين از چند هفته حس ميشه ؟

97 بازدید | 14 پست

من الان 21 هفته و سه روزمه و وارد 22 هفتگي شدم

اما خيلي خيلي كم و نا محسوس حركات بچه مو حس ميكنم

يني ميشه گفت خيلي حركتي نداره جز مواقعي كه چيزي بخورم و دراز بكشم يكم حالت نبض حس ميكنم

خيلي نگرانشم

ديروزم دكتر بودم فشار خونم 14 بود ، پاهام خيلي ورم ميكنه دكتر گفت خطرناكه بهم آز ادرار 24 ساعته داد و گفت احتمالا بايد قرص فشار بخوري 

نكنه دچار مسموميت بارداري شدم ؟؟؟   

خدايا من باور دارم كه ثمره ي عشق من و همسرم را سالم در آغوشم قرار ميدهي . آمين  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بارداری دومم هست خیلی زود متوجه شدم...سعی کن پیاده روی کنی به خاطر همینه که ورم داری ...اگه مولتی ...

خوشبحالتون

من چون شاغلم خيلي وقت پياده روي ندارم

همشم نشستم پشت ميز

وزنمم خيلي بالا رفته

عزیزم برای ورم پاهات سعی کن نمک مصرفیتو خیلی کم کنی به حداقل برسونی

پیاده روی آروم داشته باش

برای حرکات جنین هم هر جنینی با دیگری فرق میکنه، مثلا دختر من از 18 هفته شروع کرد لگد زدن

ولی اگه همون حرکات نامحسوسشو حس میکنی خوبه یعنی جنین حرکت داره

به خود بچه و محل قرار گرفتن جفت بستگی داره اگه جفت خلفی باشه حرکات بیشتر حس میشه ولی جفت قدامی کمتر

از قضا جفتم قداميه عزيزم

اصلا من نميدونم دقيقا حركات بچه چجوريه ؟؟

من كه خيلي چييز خاصي حس نميكنم

عزیزم برای ورم پاهات سعی کن نمک مصرفیتو خیلی کم کنی به حداقل برسونی پیاده روی آروم داشته باش برای ...

ممنونم عزيزدلم . من بدبختانه شاغلم همشم نشستم پشت ميز خيلي وقت پياده روي ندارم

براي حركاتش خيلي نگرانم

همه ميگن تو اين هفته بچه قشنگ تكون ميخوره اما من هنوز هيچ تكوني حس نكردم

جز يكم حالته نبض اونم بعد از خوردن غذا و دراز كشيدن

ممنونم عزيزدلم . من بدبختانه شاغلم همشم نشستم پشت ميز خيلي وقت پياده روي ندارم براي حركاتش خيلي نگر ...

ببین عزیزم

درسته شاغلی ولی هر یک ساعت از جات بلند شو 5 دقیقه وایسا یا تو همون اتاقت 5دقیقه راه برو

یه جا نشستن طولانی هم باعث ورم پاها میشه عزیزم

ببین بستگی داره جفتت دقیقا کجاست

چون حتی اگه قدامی هم باشه بازم قدامی درجه های مختلفی داره یا تو قسمت فوقانی رحمه یا میانی یا هم پایین. 

و چون جفت شما هم قدامیه شدت ضربه جنینتو کم میکنه

و اینکه اگه باز بارداری اولت هم باشه طبیعیه دیر احساس کنی حرکاتشو

از قضا جفتم قداميه عزيزم اصلا من نميدونم دقيقا حركات بچه چجوريه ؟؟ من كه خيلي چييز خاصي حس نميكنم

بارداری قبلی منم جفت قدامی بود و از هفته ی ۱۶ به بعد خیلی کم حس میشد دو ماه آخر که حرکات خیلی زیاد بود راحت حس می کردم ولی یه بار تست حرکت رفتم متوجه شدم بعضی حرکت ها رو حس نمی کنم ولی این بارداری جفت خلفیه خیلی زودتر و واضح حرکات رو حس می کنم 

ببین عزیزم درسته شاغلی ولی هر یک ساعت از جات بلند شو 5 دقیقه وایسا یا تو همون اتاقت 5دقیقه راه برو ...

چشم عزيزم سعي ميكنم بيشتر راه برم

والا فكر كنم قدامي بالاست

اصلا بچه مم بالاست يعني تو رحم بالا قرار گرفته

بارداري اولمه و واقعا نميدونم حركات جنين دقيقا چجوريه من هنوز هيچ چيز خاصي حس نكردم بخاطر همين خيلي نگرانم

بارداری قبلی منم جفت قدامی بود و از هفته ی ۱۶ به بعد خیلی کم حس میشد دو ماه آخر که حرکات خیلی زیاد ب ...

ئه چه جالب

شانس من براي منم قداميه و ميگن انگار جلوي ضربه هاي بچه رو ميگيره

خوشبحالتون من چون شاغلم خيلي وقت پياده روي ندارم همشم نشستم پشت ميز وزنمم خيلي بالا رفته

عزیزم منم شاغلم ولی به قول دوستمون باید هر یه ساعت بلند شو تحرک داشته باش یه بار به بهانه چای یه بار به بهانه که بری چیزی برداری...من با اینکه تحرک دارم سرکار باز پاهام ورم میکنه ....میرم خانه هم سعی میکنم نخوابم خودمو به کار مشغول میکنم حتی بعدازظهر ها هم با پسر بزرگم میریم پارک ...از الان زوده ورم کنی حتما پیاده روی داشته باش نمک کمتر استفاده کن

عزیزم منم شاغلم ولی به قول دوستمون باید هر یه ساعت بلند شو تحرک داشته باش یه بار به بهانه چای یه بار ...

ممنونم عزيزدلم

ايشاله پسرتون به سلامت دنيا بياد