2777
2789
عکس رنگی رحم برای چک کردن لوله های رحمی توی سونو مشخص نمیشه و جنبه درمانی هم داره اگه لوله چسبندگی د ...

من شوهرم مشکل داشت رفتم رویان خیلی آزمایش میگیرن 😑😑😑 از ماه پیش که رفتم سوراخ سوراخ شدم اینقدر آزمایش دادم

خدایا شکرت
خلاصه اومدم صدام کرد رفتم داخل لباسامو دراوردم رو تخت عکس برداری دراز کشیدم یه پد بزرگ هم زیرم بود ب ...

مرسب عزیز دلم  خیالمو راحت کردی من همش میترسیدم خیلی بد باشه نتونم برا خداحافظی از مامانم برم 

خدایا شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسب عزیز دلم  خیالمو راحت کردی من همش میترسیدم خیلی بد باشه نتونم برا خداحافظی از مامانم برم&n ...

اصلا نترس فکر کن داری پریود میشی هیچ درد دیگه ای نیست در همون حده بدنتو شل نگه دار و باخودت بگو فقط چند دقیقه اس 

بعدا بیا برام بنویس 😍🤗