2777
2789
ممنون عزیز دلم وقت گذاشتی 😗 حتما بهشون میگم

خواهش میکنم انشالله موفق باشی ..از من ب تو نصیحت اولا ک استرس نداشته باش چون من چندسال بخاطر ترسش نرفتم ولی دیگه الان مجبور بودم ..ولی رفتم و واقعا اون چیزی ک همه میگن نیست ..

دوم اینکه ژلوفن و شیاف استفاده کن .

بعد اینکه ۳روز قبل عکس قرص داکسی ساکلین هر۱۲ساعت بخور ..بعد از عکسم خودشون بهت میدن قرص ..بخاطر اینکه رحم تر و تازه میشه زود عفونت میگیری .نظافتتم خیلی رعایت کن بعدش ..

بعد اینکه خودشو شل بگیر تا کمتر از ۵دقیقه عکسا رو بگیرن ..

انشالله موفق میشی

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس همون بوده عزیزم من واسم دارو نوشتن خواستم مسکنام بخورم نزاشتن گفتن بزار دکتر بیاد اثر دارومیره اگ ...

ن من قبلش خوردم ..یکی خونه خوردم و شیاف زدم ..اونجام ک رفتم قبلش زدم تقریبا ۵الی ۱۰دقیقه بعدش رفتم برا عکس..خدایش درد نداشت با این من بیمارستان رفته بودم و دولتی بود همه گفتن نرو اونجا ب درد نمیخوره برو خصوصی 

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
ن من قبلش خوردم ..یکی خونه خوردم و شیاف زدم ..اونجام ک رفتم قبلش زدم تقریبا ۵الی ۱۰دقیقه بعدش رفتم ب ...

بخدا من مثلاً خصوصی رفته بودم پیش بهترین دکتر ولی از شانس بده من دکترهای رفته بود خارج کشور دیگه دستیارش واسم انجام داد

اول بگو مشکلت چیه میخوای عکس بگیری  من کامل تحقیق کردم روزی که رفتم عکس بگیرم ۹ نفر بعد از من ...

هیچی قبلا سونو دادم مشکلی نبود رفتم رویان برام نوشتن خودمم ضرورتی نمیدیدم 🤔🤔🤔🤔 احتمالا برای اطمینان و چکاپه

خدایا شکرت
بخدا من مثلاً خصوصی رفته بودم پیش بهترین دکتر ولی از شانس بده من دکترهای رفته بود خارج کشور دیگه دست ...

حقیقت من رفتم جای خصوصی گفت ۸۰۰..منم تو سیکل درمانم نمیشد ک برا یه عکس ۸۰۰بدم ..رفتم بیمارستان مهدیه ..چقدراضی بودم ازشون ..همه دستیار بودن ..چقد اخلاقشون خوب بود دلداریم دادن ..ارومم کردن بعد عکس گرفتن ..

هیچی قبلا سونو دادم مشکلی نبود رفتم رویان برام نوشتن خودمم ضرورتی نمیدیدم 🤔🤔🤔🤔 احتمالا برای اطمی ...

خب پس با خیال راحت برو اصلا نترس 

چون من بیشتر از اینکه نمیدونستم قراره چی کارکنن چقدر طول میکشه ترسیدم خیلی ترسیدم اون خانمه هم انقدر بداخلاق بود جوابمو نمیداد مثل قصابا باهام رفتار کرد خیلی بی ادب بود برات مینویسم که خیالت راحت بشه

اولش من رفتم یه سری لیست داد از داروخونه گرفتم گفت یه ابمیوه هم بگیر اینو که گفت گفتم خدایا مگه قراره چیکار کنن

بعدش خریدمو اومدم 

کجایی هستی عزیزم من کرمانشاهی هستم با پول دارو شدش ۳۳۰هزارتومن

من تهرانم ..۲۸تومن پول سونو شد ..۱۱۰تومنم پول داروها

من دوبار گرفتم لوله راستم بسته بود دفعه دوم باز شد چون لوله ام بسته بود خیلی درد داشت اما اگه مشکلی نداشته باشی درد نداره بعدش هم هیچ مشکلی نداره فقط یخورده لکه بینی داری من به توصیه دکترم سهیلا عارفی کاخ تو خیابون فلسطین رفتم کارشون خیلی خوبه

بعضی جا ها با بیهوشی انجام میدن ولی به نظر من ارزش نداره چون زمان انجامش خیلی کوتاه نمیرزه بیهوش بشی خصوصا اگه مشکل نداشته باشی که اصلا درد نداره

هیچی قبلا سونو دادم مشکلی نبود رفتم رویان برام نوشتن خودمم ضرورتی نمیدیدم 🤔🤔🤔🤔 احتمالا برای اطمی ...

عکس رنگی رحم برای چک کردن لوله های رحمی توی سونو مشخص نمیشه و جنبه درمانی هم داره اگه لوله چسبندگی داشته باشه معمولا با همون عکس رنگی باز میشه مگه اینکه خیلی زیاد باشه که نیاز به لاپاراسکوپی داشته باشه

خلاصه اومدم صدام کرد رفتم داخل لباسامو دراوردم رو تخت عکس برداری دراز کشیدم یه پد بزرگ هم زیرم بود بعدش گفت پاهاتو باز کن با بتادین ضدعفونی کرد و مثه معاینه دستگاه گذاشت و یه لوله نازک وارد رحمم کرد ببین چون دراز کشیدی اینارو نمیبینی تا اینجاشو من اصلا نفهمیدم دستگاه عکس هم دقیقا از بالاسرم اورد کشید رو شکمم واسه عکس گرفتن بعدش احساس کردم یه مایع سرد وارد شکمم شد من چون رحمم دوشاخه بود اعتراف میکنم خیلی درد گرفت مثه پریود دردناک (بعدا دکترم گفت دوشاخه بودن رحمم به خاطر فضای تنگ رحم دردناک میشه ) چند بار اون مایع رو وارد کرد و میرفت بیرون عکس میگرفت دوباره میومد در مجموع ۲۰ دقیقه شد بعدشم گفت حالا بلند شو اصلا خارج کردن اون لوله رو نفهمیدم بعدش بلند شدم اون مایع تو بدنم اومد بیرون 

خلاصه گفت بشین نیم ساعت دیگه یه عکس از روشکمتم میگیرم

اومدم بیرون دستام میلرزید همه اومدن گفتن چرا انقدر طول کشید بعدش من اومدم نشستم هرکس رفت داخل اومد ۱۰ دقیق نشد هیچکس هم مثل من نبود چندنفرشون گفتن ما اصلا نفهمیدیم منم دیگه هیچی نگفتم نیم ساعت شد رفتم دستشویی دیدم خونریزی دارم هیچکس اونجا نداشت اومدم بیرون پرسیدم گفت دهانه رحمت کج بود رحمتم دوشاخه بود لوله چپت پر میشد ولی راحت خالی نمیشد در کل اینکه من تنها رفته بودم بعدشم تاکسی گرفتم اومدم خونه مشکلی هم نداشتم 

خلاصه بهت بگم اصلا دردی نیست که نتونی تحمل کنی اصلا از ما ۱۱ نفری که اونجا بودیم فقط من اینطوری شدم پسفرداش رفتم جواب بگیرم منشی گفت دخترم حتما باید لاپاراسکوپی بشی باز خدا خیرش بده اون مهربون بود

اصلا نترس راحت دراز بکش و خودتو سفت نکن بعدا من رفتم مطب از هرکس پرسیدم اینطوری نبود