خلاصه اومدم صدام کرد رفتم داخل لباسامو دراوردم رو تخت عکس برداری دراز کشیدم یه پد بزرگ هم زیرم بود بعدش گفت پاهاتو باز کن با بتادین ضدعفونی کرد و مثه معاینه دستگاه گذاشت و یه لوله نازک وارد رحمم کرد ببین چون دراز کشیدی اینارو نمیبینی تا اینجاشو من اصلا نفهمیدم دستگاه عکس هم دقیقا از بالاسرم اورد کشید رو شکمم واسه عکس گرفتن بعدش احساس کردم یه مایع سرد وارد شکمم شد من چون رحمم دوشاخه بود اعتراف میکنم خیلی درد گرفت مثه پریود دردناک (بعدا دکترم گفت دوشاخه بودن رحمم به خاطر فضای تنگ رحم دردناک میشه ) چند بار اون مایع رو وارد کرد و میرفت بیرون عکس میگرفت دوباره میومد در مجموع ۲۰ دقیقه شد بعدشم گفت حالا بلند شو اصلا خارج کردن اون لوله رو نفهمیدم بعدش بلند شدم اون مایع تو بدنم اومد بیرون
خلاصه گفت بشین نیم ساعت دیگه یه عکس از روشکمتم میگیرم
اومدم بیرون دستام میلرزید همه اومدن گفتن چرا انقدر طول کشید بعدش من اومدم نشستم هرکس رفت داخل اومد ۱۰ دقیق نشد هیچکس هم مثل من نبود چندنفرشون گفتن ما اصلا نفهمیدیم منم دیگه هیچی نگفتم نیم ساعت شد رفتم دستشویی دیدم خونریزی دارم هیچکس اونجا نداشت اومدم بیرون پرسیدم گفت دهانه رحمت کج بود رحمتم دوشاخه بود لوله چپت پر میشد ولی راحت خالی نمیشد در کل اینکه من تنها رفته بودم بعدشم تاکسی گرفتم اومدم خونه مشکلی هم نداشتم
خلاصه بهت بگم اصلا دردی نیست که نتونی تحمل کنی اصلا از ما ۱۱ نفری که اونجا بودیم فقط من اینطوری شدم پسفرداش رفتم جواب بگیرم منشی گفت دخترم حتما باید لاپاراسکوپی بشی باز خدا خیرش بده اون مهربون بود
اصلا نترس راحت دراز بکش و خودتو سفت نکن بعدا من رفتم مطب از هرکس پرسیدم اینطوری نبود