2777
2789
نه بابا برو بلا🐀😂

🤣🤣🤣اونایی ک نباید اسمشونو ببریم زیادن خو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من عذاب وجدان میگیرم ،،بچه ها جوجه میخواستن گرفتم ،مردن ،،دفنشون کردم ،،باز فنچ گرفتیم یکیشون مرد ،،من هی زجه میزنم ببرینشون گناه دارن ،گفتم پرش میدم داداشم گفت میمیره 

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊
الکی من تا اخر جلسه نشستم ولی خدایی تقلبی میکردن همه

😁😁😁من وقت کم آوردم😐اصن یه وضعی

😕😕😕نگو جدی

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
عاشقشم بازیگر مورد علاقمه🐀😂

ببین به موشم خیلی علاقه داری اااااآ    

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
منم ۴۰روزش بود ولی تا الان ی ساعتم تنها نبوده واسه همین نگرانم هم خراب کاری کنه هم بترسه

در مورد آموزش دست شویی برو پت شاپ یه قطره آموزشی هست بخر چندتا روزنامه بذار روشون از اون قطره بزن و هر وقت زمان دست شویی کردنش بود فقط ببرش اونجا خیلی زود یاد میگیره فقط بره اونجا برای خرابکاری 

چقدر مشغول آنم که از من، یک من بهتر به بار آید … 🌱
اولش خ😂🐀

🤣🤣🤣🤣اون خطریه 

بازم اصرار کن اون اصلیتو وصل کنن😁