2777
2789
اره همینکارو میگنم از امروز رامین و دارم حتما گوش میدم مرسی کمک کردی گلن

فدای تو

ی سوالی

سگ من خیلییییییی گازم میگیره موقه بازی

موقه شونه کردن

یا حتی موقع ناز کردنش

میدونی باید چکار کتم؟

اتفاقا دوتا بشن بیشتر شیطونی میکنن . سعی کن فقط با تشویقی درستش کنی اینا واسه تشویقی جونشونو میدن . ...

دمت گرمممم

چه خوب یاد میدی😂

امروز اینکارو میکنم

شانس انگار تشویقیاشو دوس نداره.یا شایدم بزرگن براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم تاحالا اینکارو نکردم حتی موقع اشپزی میاد تو اشپزخونه میخوابه جفت پام

نزار بیاد . میتونی جاشو بیاری بزاری کنار ورودی آشپزخونه بگو برو سرجات . وقتی سرجاشه حین اشپزیت یسر بهش بزن یه جایزه بده بهش بگو آفرین . هی دو روز دو روز اون جاشو دورتر کن تا عادت کنه . درسته سخته شاید یکماه هم طول بکشه اما خب بعدش دیگه راحتتری

فدای تو ی سوالی سگ من خیلییییییی گازم میگیره موقه بازی موقه شونه کردن یا حتی موقع ناز کردنش مید ...

چن ماهشه؟

من فقط میگم ای ای 

یعنی خیلی دردم اومده.الان اصلا گاز نمیگیره

مگر وقتی خوابش بیاد.اونم اروم

[QUOTE=96510209]بیاین دیگ این حرفو نزنیم یکم خلاقیت داشته باشیم هر چی تایپیک سگ زدم یکی همینو گفت کاپی کارا/:[/QUOTE]

من تا حالا جايى نديدم و از كسي كپي نكردم

و خداوند سر را افريد تا روي گردن باشد نه در زندگي ديگران حواستون به زندگي هاى خودتون باشه