2777
2789
عنوان

در بدترین روز های زندگی به سر میبرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2386 بازدید | 59 پست
اره به نظرم استعدادشو دارم و واقعا تلاشم کم نبود اما شرایط امسال بر وفق مراد نبود و خب واقعا سخت بود ...

چه فایده که بیکارم من شهرستانم اینجا استخدامی نیس واسه یه دکتری کار میکنم که خودش و همسرش ماهی چهارصد میلیون درآمد دارن اونوقت من ماهی یه تومن ! از خدا میخام منو دوباره به دنیا بیاره تا پزشکی بخونم !! 

متاهل هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخت هست ولی ارزشش رو داره تو ایران دکترا هزار برابر بقیه کارمندا درآمد دارن  درآمد یک سال مارو ...

بله درست میگین الان خواهرم یکسال نیست طرح هست،گوشی گرفت ۱۰ میلیون با ماشین ۱۵۰ میلیونی و همیشه هم مسافرت با اینکه مجرد

چه فایده که بیکارم من شهرستانم اینجا استخدامی نیس واسه یه دکتری کار میکنم که خودش و همسرش ماهی چهارص ...

اینجورکه معلومه خب قطعا استعدادشو داشتین برگردین بخونید اگر شرایطشو دارین 

بهش میرسید 

بله درست میگین الان خواهرم یکسال نیست طرح هست،گوشی گرفت ۱۰ میلیون با ماشین ۱۵۰ میلیونی و همیشه هم مس ...

خوب همینارو در نظر بگیر عجبه نکن واسه رفتن به دانشگاه بخاطر این روزای الانت یه عمر زندگیتو خراب نکن

متاهل هستم
اینجورکه معلومه خب قطعا استعدادشو داشتین برگردین بخونید اگر شرایطشو دارین  بهش میرسید

الان سی سالمه کی برگردم بخونم کی به جایی برسم .. دیگه ازدواج کردم و سرم گرمه زندگیمه واسه دوهزار حقوق دوندگی میکنیم

متاهل هستم
چه فایده که بیکارم من شهرستانم اینجا استخدامی نیس واسه یه دکتری کار میکنم که خودش و همسرش ماهی چهارص ...

دایی منم فوق تخصص قلب ،وضع مالیش عالیه و همیشه یه کشور خارجی تو بهترین جای تهرانتهران چندتا  خونه داره  و توی ترکیه 

عزیزم روحشون شاد باشه.خدامادرتونو حفظ کنه.بقیه اشتباه میکنن تو این شرایط ازشما انتظار دارن.یا سال بع ...

مرسی گلم 

خدا سایه پدر مادر شما رو هم بالاسرتون نگه داره 

اما بدون تحصیلات کار میدن ؟

ایشالا موفق بشید پشت کنکور موندن سخته و پشتکار زیاد میخواد

ممنون شمام انشاالله موفق بشید اگ خواستی یه سال دگ بمونی پشت کنور سفره دلتو برای کنکور پیش هرکی  بازنکن
هرکی ک حرف کنکور زد بش بگو بحثو عوض کن
اونا معنی هدف بزرگ رو درک نمیکنن اگ میدونستن و میتونستن الان خودشون دکتر میشدن
خدا رحمت کنه پدرتونو

عزیزم ناراحت نشیا اما ظرفیت پزشکی نداری 

پدرت وصیت کنه رییس جمهور بشی اما وقتی توانش درمن نی 

خودتو اذیت نکن 

هر چی قبول شدی برو 

بخدا پشیمون هستم ک چرا اینقدر استرس سر کنکور داشتم 

بسپار بخدا البته با تلاش 

امسال دیک نشین مطمن باش رتبه بذتری خواهی آورد 

چون خسته شدی 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
دایی منم فوق تخصص قلب ،وضع مالیش عالیه و همیشه یه کشور خارجی تو بهترین جای تهرانتهران چندتا  خو ...

میدونم از نزدیک چنتا دکتر میشناسم یکی رو میشناسم داره خونه میسازه چند میلیارد هزینه نمای بیرون خونه کرده یه طبقه باشگاه خونگی یه طبقه سینمای شخصی و ... ایناهم زندگی دارن ماهم !! 

متاهل هستم

من خودم پزشکم و به جرات میتونم بهت بگم عمرت رو با پزشکی تلف نکن 

برو سراغ رشته های آسونتر نمیدونم دخترید یا پسر اگه دخترید بخدا آرایشگریم شغل خوبیه اگه پسرید علاقتونو ببینید چیه برید سراغ همون همه چی درس خوندن نیس